Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Godt grej til sommerens grillmad

Podcasts For abonnenter

Mortens Madklub byder på iberisk eventyr til din sommergrill

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Grillet fisk med sprødt skind

Podcasts For abonnenter

Morten skænker riesling med fylde - og mere riesling med stram syre

Podcasts For abonnenter

Mortens Madklub serverer gris til sommerens grillaften

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Lækkert svin fra Den Iberiske Halvø

Podcasts For abonnenter

Mortens Madklub: Tre skægge urter fra Falsled Kro til din have

Mad og vin: Martin Peter Leth kan trylle med urter. Kokken står for køkkenhaven på Falsled Kro, og østersurt er en af hans favoritter sammen med en helt almindelig haveplante, som han giver en helt speciel behandling.

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Tre tips fra danmarksmesteren til din grillsommer

Mortens Madklub holder sommerskole i grill med Henrik Sommerlund ved tavlen. Fynboen har vundet DM i grill, fået en tredjeplads ved VM i barbecue i USA og giver dig tre gode grundtips til lækker sommermad fra grillen. Lyt og lær med mesteren fra Fyn og få mere ud af de gloende kul i denne podcast og i de næste uger.

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Lækkert grønt til grillen

Martin Peter Leth styrer køkkenhaven på Falsled Kro og elsker grønt på grillen. I Mortens Madklub tipper han dig til det grønne køkken med grillstriber og masser af umami med pak choi og hosta, som du kan dyrke i din egen køkkenhave. Og han guider dig selvfølgelig også til et godt glas vin, du kan drikke til.

Podcasts

Redaktøren anbefaler: Christian IV's mor betalte for Børsen og Rundetårn

Podcast: Der er både ældgammel dansk historie og nyere amerikansk historie i de podcasts, som jeg vil anbefale til dig i denne uge. Husk at der følger podcasts med, når du abonnerer på din lokale avis hos Jysk Fynske Medier. Og her kan du læse, hvad du kan høre.Venlig hilsen Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Avisen Danmark Podcasts.

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Tre krydderurter fra Falsled Kro sætter duft på dit sommerkøkken

Podcasts

Mød manden som forbedrede den hjertestarter, der reddede Christian Eriksen

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Barbera til bagna cauda

Podcasts

Her er redaktørens anbefalinger til alle fodboldfans

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Friteret havtaske med sprød tempura og lækker sauce tartare

Podcasts

Lyt til Mortens Madklub: Her er hemmeligheden bag en god bearnaise

Danmark For abonnenter

Mortens Madklub har tre pander på testbænken

Mortens Madklub For abonnenter

Skål! Smækker vin til de røde bøffer i Mortens Madklub

Danmark

Lyt til Mortens Madklub: Lær at tilberede den perfekte bøf

Køkkenchef på Kok og vin, Steffen Falkesgaard Hansen giver dig i dag tips og tricks til, hvordan du laver den perfekte bøf i podcasten Mortens Madklub. Derudover får du at vide, hvad der er godt at drikke til. I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme. Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets allersejeste kokke, som vært og tidligere madanmelder Morten Vilsbæk på skift har i studiet.

Danmark For abonnenter

Skænk sure kirsebær til de blå oste

Mad og vin: Særlig interessant er den danske flaske i testen - den er fra lollandske Frederiksdal Vin, som har taget frugtvin til et meget højt niveau herhjemme.

Danmark For abonnenter

- Gå langt uden om rødvin til ost! Mortens Madklub skænker sød vin til ostebordets blå banditter

Mad og vin: De blå oste er i fokus i denne uges udgave af podcasten "Mortens Madklub", efter vi i sidste uge testede hvid skimmel til hvide vine. Klassikeren papillon fra Roquefort kan være en kras krabat, så i "Mortens Madklub" foreslår Søllerød Kros køkkenchef, Brian Mark Hansen, en englænder og en unik dansk ost.

Danmark For abonnenter

Her er fire blå oste med lækker skimmel til ostebordet

Mad og vin: Forfatteren og gastronomen Grimod de la Reynière mente, at roquefort burde spises på knæ. Så langt gik madredaktøren dog ikke i arbejdet med ugens test, men respekt bør man yde for både Mammens Danablue og Papillon fra landsbyen Roquefort-sur-Soulzon.

Danmark

Lyt til podcasten Mortens Madklub: Blå ost der smelter på tungen - her er køkkenchefens favoritter

Danmark

Tag den varme jakke og hørebøfferne på og gå en tur i gråvejret

Mortens Madklub

Et kys fra Jura og Bourgogne til de hvide oste

Mortens Madklub

Tip til gode oste

Mortens Madklub

Hvid vin til hvid skimmel

Danmark

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Få tips til hvidskimlede favorit-oste fra Søllerød Kro

Danmark For abonnenter

Morten smager vine fra Den Iberiske Halvø: Metafysiske dråber til din tortilla

Danmark For abonnenter

Mortens Madklub rejser til Spanien - frisk figen og tør sherry

Danmark

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Turen går til Spanien med figen, gedeost og tør sherry - lær at lave en sommerlig tortilla

Danmark

Her er fire anbefalinger fra podcastredaktøren

Danmark For abonnenter

Mortens Madklub skænker op: Rock og rul-vin til hvide asparges

Danmark For abonnenter

Syv ugers spurt med asparges

Danmark

Lyt til podcasten 'Mortens Madklub': Aspargessæsonen er skudt i gang - lær at lave gourmetasparges med umamiknas

Danmark

Nyt klimatjek hos Arla er kun en motivation til at blive endnu bedre, mener formand

Danmark For abonnenter

Mortens Madklub laver mormormad: Verdens bedste tartelet ifølge Umut

Danmark For abonnenter

Mortens Madklub åbner øl: Fire favoritter til tarteletterne