Annonce
Danmark

Thulesen Dahl må træde tilbage som leder af DF

I bagklogskabens klare lys er vi alle meget klogere, og jeg melder mig delvis blandt de bagkloge.

DF har under Thulesen Dahls ledelse lidt af frygt for at gå ud med klare og håndfaste udfordringer til Løkke som statsminister. Dertil kommer, at partiet næsten panisk har bekæmpet selv sober kritik af form og retning fra egne rækker.

Det har bevirket, at vælgere i hobetal har mistet troen på, at DF vil rette til og være den vigtigste faktor i kampen for at vende udviklingen af den muslimske kulturpåvirkning og dens landvindinger i Danmark. Den har fundet sted med varierende styrke, siden indvandringen for alvor tog sin begyndelse i slutningen det forrige århundrede fra de mange fejlslagne muslimske lande. Jeg har i 80'erne og 90'erne repræsenteret både SF og DRV i amtsråd og byråd.

Hans K. Sønderby

Jeg indså efterhånden, at indvandringen tog en helt forkert retning, så for ca. 18 år siden meldte jeg mig ind i Dansk Folkeparti. Jeg så dengang partiet som det eneste parti, der var optaget af de meget katastrofale konsekvenser ved den udvikling.

Jeg var passivt støttemedlem i partiet, indtil jeg ved sidste kommunalvalg stillede op og blev valgt i Esbjerg. Det er vanskeligt at bekæmpe den negative kulturudvikling, som en muslimsk indvandring påfører landet, i en kommunalbestyrelse, der forvalter love og bestemmelser vedtaget af andre.

Den kamp skal først og fremmest føres i Folketinget. Det turde DF, som det største borgerlige parti, ikke i tilstrækkeligt omfang som støtteparti med Løkke i Statsministeriet - derfor faldt mange skuffede vælgere fra i 2019.

Den skuffelse tror jeg ikke Thulesen Dahl kan vende, for den klæber i særlig grad til ham, så derfor er der, som jeg ser det, ikke anden mulighed, end han må træde et skridt tilbage, og gøre plads til en meget klart kommunikerende Morten Messerschmidt - så vi igen kommer til at optræde principfast og handlingspræget i værdipolitiken.


Den skuffelse tror jeg ikke Thulesen Dahl kan vende, for den klæber i særlig grad til ham, så derfor er der, som jeg ser det, ikke anden mulighed, end han må træde et skridt tilbage, og gøre plads til en meget klart kommunikerende Morten Messerschmidt - så vi igen kommer til at optræde principfast og handlingspræget i værdipolitiken.

Hans K. Sønderby, DF


En tredelt ledergruppe bestående Morten, Pia og Kristian med en klar opgavefordeling kunne måske være en overgang til - noget andet.

Forsiden netop nu
Erhverv

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Danmark For abonnenter

Den perfekte storm har ramt bilbranchen: Bilerne bliver i nærheden af 30 procent dyrere

Kultur

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Podcasts

Lyt: Mette Frederiksen har fundet sin store fortælling til valgkampen

Læserbrev

Landbrugsformand og minister: Stem ja til tryghed og indflydelse

Udland

Vicesherifs datter var blandt dræbte børn i skoleskyderi

Indland

Blandt særlig gruppe forudser SSI høj spredning med abekopper

Mens Statens Serum Institut (SSI) vurderer, at der er meget lav risiko for spredning af abekopper i den brede befolkning i Danmark, vurderer den samtidig, at risikoen for spredning er høj i en særlig gruppe.

Danmark

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Fuglemord: I starten af 1900-tallet blev landets største og mest markante rovfugle udryddet i Danmark. Det var arter som havørn, fiskeørn, rød glente og kongeørn.

Indland

Heunicke: Ti patienter er kommet til Danmark efter krig i Ukraine

Der er indtil videre kommet ti patienter til Danmark fra enten Ukraine eller berørte nabolande, som har haft brug for behandling.

Danmark

Mød statsministeren: Hun vil have dig til at stemme ja - men hvorfor?

Erhverv

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Indland

Dansk stjerneinstruktør genforenes med Mads Mikkelsen i ny film

Danmark

Minister: 200 vacciner mod abekopper ankommer fredag

Indland

DSB må vente et halvt år længere på levering af 100 eltog

Udland

Mindst 11 blev dræbt ved flere angreb i Kabul

Udland For abonnenter

Juryen bedømmer det beskidte vasketøj fra filmstjerners ægteskab

Debat

Ikke kun på Herlufsholm: Konsekvenserne fra min egen hårde tid på kostskole