Annonce
Danmark

Tak for Arne

Annonce

Debat: Regeringen, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten har indgået aftale om en ny ret til tidlig pension. Fra år 2022 kan mennesker med det længste, og ofte hårdeste arbejdsliv, få en ret til at trække sig tidligere tilbage.

Det er en sejr for 3F og danske lønmodtagere med de hårdeste jobs. Vi har kæmpet længe for at sikre en fair pension. Og dette, er et kæmpe skridt i den rigtige retning.

Det er også utroligt positivt, at man vil lempe reglerne for at få seniorpension (ikke at forveksle med retten til tidlig pension), så den er gældende for folk med en arbejdsevne på 18 timer om ugen (tidl. 15). Samtidig med, at man har fokus på at styrke arbejdsmiljøet.

I det hele taget er det svært at holde begejstringen nede. Vi har været vandt til skulle forsvare os mod forringelser, eksempelvis dagpengene, efterlønnen ect. Endelig prioriteres lønmodtagerne, af partierne på Christiansborg. En kæmpe tak til Mette Frederiksen, der gjorde denne sag til en mærkesag og til beskæftigelsesministeren og de øvrige partier bag aftalen, der har forhandlet dette på plads. Det er et vendepunkt for mange af mine medlemmer, der har arbejdet længst og med de hårdeste jobs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce