Annonce
Debat

Debat: Behov for debat om 5G

Annonce

Debat: Tak til Preben Kastrup for kronikken om stråling 8.8, hvor han tager fat i de potentielle skader ved brug af mobiler, WI-FI og 5G.

Og tak til Avisen Danmark for at trykke den, da der er behov for en lødig debat om emnet. Mange borgere og politikere kender ikke til risikoen ved 5G og tror, at det hele bare er en del af udviklingen. Foreningen Bedre demokrati har længe prøvet at få en debat i gang i Assens kommune, hvor foreningen er hjemmehørende, og hvor der fuld drøn på opsætningen af 5G- master, også i nærheden af skoler, hvor vores fremtidige generation gerne skulle udvikle sig uden at blive udsat for sundhedsfare.

Vi har haft læserbreve i Assens' lokalaviser og spurgt, hvem der er ansvarlige for opsætningen af masterne. Vi har spurgt teknisk forvaltning, men i værste fald kommer der intet svar, og i bedste fald bliver vi henvist til Sundhedsstyrelsen, som heller ikke er særligt hjælpsom. Vi ville ellers gerne have en dialog med de ansvarlige og en debat, hvor borgerne bliver inddraget som er vigtig del, da det er dem, der skal være prøvekaniner i et forsøg, som der endnu ikke er evidens for, er sikkert for borgerne.

Hvis Assens byråd eller de virksomheder, som sætter masterne op vil indlede en dialog, er vi klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Kultur

Vestkystens glemte kunstnerkoloni

Danmark

Plantekød og pølsesnak

Annonce