Annonce
Danmark

20 ud af 42 smittet, to er døde: Kor hårdt ramt af corona

Belmont Koret har været hårdt ramt af corona, men holder humøret højt. Foto: Belmont Koret
Annonce

- Vi var ellers klar til at mødes igen, men så kom Mette (Frederiksen, red.) med de nye restriktioner, og så tør vi ikke alligevel. Vi må vente, og sådan må det være. Vi vil ikke risikere en omgang mere.

Sådan siger Vera Kongebro, som er formand for Belmont Koret, der holder til i Bellahøj Kirke. Vera Kongebro var en af de fem fra koret der blev indlagt med corona, da de blev ramt af en stribe smittetilfælde i foråret. To af kor-vennerne mistede livet.

- Vi var 20 der blev smittet, ud af de 42 i koret der var samlet dagen før landet blev lukket ned dengang i marts. Siden da har vi holdt os for os selv, og senest vi var samlet, var da vi var til urnenedsættelse, siger hun til NordvestLIV.dk

De to der døde med corona var en 84-årig kvinde og en 78-årig mand. Alle de øvrige smittede er i dag ved godt mod og oven på igen.


Vi har kontakt til hinanden, og holder hinandens humør oppe


- Ja, vi er jo i risikogruppen, da vi jo er oppe i årene. Så vi må tage alle forbehold. Men vi glæder os til at mødes igen, forhåbentligt snart, for det er godt nok svært at skulle undvære det sociale vi har sammen. Men vi har kontakt til hinanden, og holder hinandens humør oppe, siger Vera Kongebro  og fortsætter med en appel til alle derude om at passe på hinanden.

- Det har ikke været sjovt at være indlagt og i særdeleshed ikke sjovt at miste venner. De unge der fester, og alle dem jeg så på stationen forleden, der ikke bar masker; jeg håber I og alle andre vil gøre hvad der skal gøres, så vi kan passe på hinanden og komme så godt ud af dette som muligt, siger 84-årige Vera Kongebro.

Opfordringen er hermed givet videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Danmark

Debat: Opgør med Guantánamo

Udland

Biden er tilbage i Det Hvide Hus

Annonce