Annonce
Danmark

VW ID.3 kørte med titlen som Årets Bil 2021

Det var en stolt Kim Pedersen, salgschef hos Volkswagen i Vejle, der noterede sig, at VW ID3 blev Årets Bil 2021. Foto: Flemming Larsen
Med en pris på den rigtige side af 400.000 er VW ID.3 et godt bud på Årets Bil 2021. Volkswagens elbil vil få flere danskere til at køre grønt.
Annonce

Motor: Det blev den tyske bilproducent Volkswagen, der kørte med titlen som Årets Bil 2021. Det blev nemlig ikke overraskende VW ID.3, og dermed blev det for andet år i træk en elbil, som vandt den fornemme titel.

Kåringen fandt sted via Youtube tirsdag eftermiddag. Og feltets nummer et kørte fra Seat Leon på andenpladsen og Toyota Yaris på tredjepladsen.

Bag kåringen står Danske Motorjournalister, og her var jurymedlemmerne enige om, at VW ID.3 var en værdig vinder. Det gælder også foreningens formand Karsten Meyland Lemche fra FDM Motor.

Årets Bil

Årets Bil kåres af Motorjournalisternes Klub i Danmark.

Høsten af årets nyheder blev testet på FDM Jyllands-Ringen over to dage i oktober.

Her udvalgte juryen de biler, som gik videre til finalen. I år deltog 26 biler, mens syv biler gik videre.

Vinderen blev kåret i går eftermiddags,  tirsdag  24. november.

Så mange point fik bilerne:

1. VW ID.3: 150 point

2. Seat Leon: 122 point

3. Toyota Yaris: 114 point

4. Peugeot 2008: 91 point

5. BMW 4-serie: 64 point

6. Honda e: 63 point

7. Renault Captur: 56 point-

Designprisen: Ferrari Roma

Bilglædeprisen: Honda e

Innovationprisen: Honda e

Denne artikels skribent testede selv vinderbilen for nylig. Og oplevede - udover stor køreglæde - at Volkswagen med VW ID.3 ikke lover mere, end de kan holde; det gælder især rækkevidden. Samtidig tiltalte det mig meget, at det ikke tager længere tid at lade bilen op, end det tager at nyde en en kop kaffe sammen med familien i cafeteriet ved ladestanderen.

En anden årsag til bilens popularitet er, at der er tale om en rummelig familiebil, og at prisen på den rigtige side af 400.000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens hjælpepakker var ikke nok: Sherlyns livsværk blev et af coronakrisens ofre

Annonce