Med madanmelderen på skolebænken
Kapitel 1: Vinens oprindelse, vinlusen der næsten gjorde en ende på vinproduktionen i Europa, og forskellen på kloner, mutationer og krydsninger.
Kapitel 2: Klima, jordbundsforhold og et par af de kneb, vinbonden bruger for at justere sin vin.
Kapitel 3: Druens opbygning og nogle af de kneb som vinmageren har i værktøjskassen.
Kapitel 4: Hvordan man laver sin vinanalyse.
Kapitel 5: Hvordan man kombinerer det, der er i glasset, med det, der er på tallerkenen.
Kapitel 6: Vine fra Alsace og Loire.
Kapitel 7: Bourgogne og Bordeaux.
Kapitel 8: Côtes du Rhône og Languedoc-Roussillon
Kapitel 9: Norditalien - Piemonte, Veneto og Friuli-Venezia Giulia
Kapitel 10: Øvrige Italien - Toscana, Marche, Apulien og Sicilien
Kapitel 11: Tyskland og Østrig - Pfalz, Franken, Reihngau, Kamptal og Burgenland
Kapitel 12: Spanien og Portugal - Rioja, Penedès, Priorat, Biezo, Duoro og Lisboa
Kapitel 13: Oversøiske vine del 1: USA, Chile og Argentina - Californien
Kapitel 14: Oversøiske vine del 2: New Zealand, Australien og Sydafrika
Kapitel 15: Portvin, sherry og andre herligheder
Kapitel 16: Alverdens bobler
Vi går i kælderen
Ribera del Duero: Vin fra Spaniens høje helvede
Riesling fra Alsace: Sødme og syre i riesling fra Alsace
Vine fra Oregon: Hippiestaten, der kastede sig over vindyrkning
Copa Jerez: Drik sherry til maden, det gør man i Spanien
Portugal: Kom med til masterclass om portugisisk vin
Beaujolais: Beaujolais er inde i en rivende udvikling
Champagne: Champagne til nytår, en kærlighedserklæring
Alkoholfrie bobler: Far og søn forsøger at skabe smagen af alkohol uden procenter
New York State: New York tæt på Europa