Annonce
Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.
Podcasts

Vi vinder EM - og nu skal du høre hvordan

Podcasts: Jeg har to podcasts til dig, som er perfekte at varme op med til lørdag aftens vind-eller-forsvind kamp mod Tjekkiet.

De kan hjælpe dig til at komme i den helt rigtige stemning og til at slå ventetiden ihjel frem mod kampen.

De er en del af de podcasts, du som abonnent har adgang til hos Jysk Fynske Medier.

Er du fuldstændig ligeglad med fodbold, så gå direkte til de to sidste punkter.

Venlig hilsen Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Avisen Danmarks podcasts.

1"Danmark fortæller": God kamp til Eriksen og overlæreren

Dr. Monster ønsker Christian Eriksen god kamp lørdag aften i sin oplæsning i "Danmark fortæller". Og så fortæller han, hvordan Danmark vinder EM. Derfor skal du høre podcasten som opvarmning mod braget mod Tjekkiet.

"Dr. Monster" alias min kollega Flemming Mønster skriver nogle skide skægge klummer for at være ærlig. Og den her om Danmarks vej mod at vinde EM er en af de allermest underholdende. Derfor bad jeg ham om at læse den op, så du kan høre den, mens du varmer op til kampen lørdag aften. Jeg vil egentligt bare sige god fornøjelse med den.

2 "Gangbar": Helten faldt men eventyret lever

Vært Tommy Byrne har lavet en "Gangbar" om det perfekt konstruerede eventyr, som Danmarks vej op til og under EM er blevet til. Der var ingen vej tilbage, da Christian Eriksen faldt om på fodboldbanen. Og siden da er spændingskurven kun gået op ad. Tommy laver nogle fantastiske podcasts i "Gangbar", men denne er helt speciel. Derfor anbefaler jeg den til dig.

3 "Erhvervsklubben": Slut med dårlig rengøring og uappetitlig mad i Forsvaret

Rengøringsfirmaet ISS har måtte betale 100 millioner kroner for at slippe ud af en kontrakt med Forsvaret, som virksomheden ikke kunne leve op til. I "Erhvervsklubben " giver erhvervsredaktør Jens Bertelsen dig hele historien, som har store konsekvenser for ISS. I "Erhvervsklubben" får du altid de største erhvervshistorier med de bedste eksperter. Derfor anbefaler jeg den til dig.

4 "Danske Drabssager" med virkelighedens drab

Amagermanden, en dræbt dreng på en børnehjem i Hellerup og en lystmorder er bare tre af virkelighedens mest opsigtsvækkende drabssager, som er blevet til podcasts i serien "Danske Drabssager". "Danske Drabssager" er en af de mange true crime podcasts, som vælter frem om virkelighedens kriminalitet. Nogle mere vellykkede end andre, men det tyder på, at der er en nærmest umættelig appetit på true crime blandet podcastlyttere. Ligesom krimier i bogform selvfølgelig også er populære.  Bauer Medias "Danske Drabssager" er dog en af de mere vellykkede true crime podcastsserier. Derfor anbefaler jeg den. Der er 28 afsnit, og hvis du er i tvivl om, hvor du skal begynde, så synes jeg, at du skal lytte til afsnittet "Drabet i soveværelset" som det første.

Forsiden netop nu
Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Danmark

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Danmark

Kommission skal hjælpe minoritetskvinder til frihed

Udland

USA anmoder om møde i FN og genbekræfter støtte til Ukraine

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Indland For abonnenter

Hvert tredje barn har oplevet at blive krænket på internettet

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse: 'Tag min hånd' med Mille Dinesen er enten halvsjov komedie eller et relativt morsomt drama

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark