Annoncørbetalt indhold

Strip til fest er prikken over i’et!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvilken fest er det?

Der findes mange forskellige arrangementer, hvor en stripper kan være god underholdning. Det er dog vigtigt, at der tages hensyn til festens image, og de gæster som skal deltage.

Hvis festen er i anledning af en 18, 20, 25 eller 30 års, kan en stripper godt passe ind til at spice festen op. Udover dette kan begivenheder, som polterabend, firmafest og julefrokost nævnes. I nogle tilfælde kan en stripper også bringe ekstra liv til private fester.

Strip henvender sig til både det mandlige og kvindelige segment, da der findes strippere til begge køn. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis festen har gæster fra familien, er en stripper måske ikke det mest passende. Hvis ikke det er tilfældet kan en stripper være en rigtig god idé, hvor både show, grin og latter er i højsædet. Efter strip, kan festen fortsætte den gode stemning. Det er uden tvivl en god idé til festen.


Overrask en god ven / veninde

Strip er ofte en ting, man giver en fødselar. Som nævnt tidligere passer det perfekt ind til fødselsdage, hvor fødselaren skal have et show, som han / hun sent glemmer. Derfor kan det med fordel anbefales, hvis vennegruppen går sammen om at overraske fødselaren med en stripper. Det er ikke kun vedkommende, der får et show, men også gæsterne. Det er underholdning til hele festen, som alle parter ikke glemmer foreløbigt.

Strip er det uventede, som fødselaren ikke har regnet med. Ofte er fødselaren glad for de gaver, som vedkommende har modtaget af sine gæster. Derfor vil det komme som et chok, at der er købt en stripper til festen. Det er en sikker vinder.


Strip i hele landet.


Du kan købe strip i hele landet. Uanset om du bor i Skagen eller København. Der findes firmaer der kører hele landet rundt, og stripper til lige netop din fest. Du skal bare vælge, hvilken stripper du ønsker, og hvilken service du vil have. Så klarer firmaet resten.

Stripperne kører nemlig ud til dit arrangement, og leverer et show for dig. Det er ret enkelt for kunderne.


Den sikre vinder til mandens polterabend

Strip er altid en sikker vinder til polterabend. Det er en dag med hygge, øl og mandehygge i højsædet. I løbet af dagen er der mange aktiviteter, hvor gæsterne skal konkurrere og dyste mod hinanden på kryds og tværs. Samtidig er det en dag, som er uforglemmelig for alle parter, inklusiv den kommende gom. Derfor er en stripper en perfekt ting at krydre en polterabend med. Det sætter skub i tingene, og folk kommer i rigtig godt humør af strip. Det er også ’sidste gang’, at gommen kan feste igennem med sine bedste kammerater, inden vedkommende skal giftes. Derfor er det nærmest sidste chance, for at købe en stripper.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bobler holder isen i ave

Indland

Toprytter i en mørk tid