Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Står din virksomhed og mangler en midlertidig leder, bør I undersøge interim management

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Arbejdsmarkedet er kendetegnet ved skiftende personale. Dette gælder alle niveauer af en organisation, herunder også når det kommer til ledelsesmæssige stillinger. Disse stillinger kan dog være utroligt vigtige at have udfyldt, også i overgangsperioder fra én fastansat til den næste. I disse perioder er det for nogle virksomheder uvurderligt at få adgang til dygtig midlertidig arbejdskraft – såkaldt interim management.


Hvad er interim management og hvorfor kan det skabe særlig værdi for din virksomhed?

En interim ressource er kendetegnet ved at være midlertidig. Det er altså tiltænkt de stillinger, der for en midlertidig tidsperiode er åbne, indtil den rette kandidat er fundet og har opstartet sin funktion i stillingen. En interim medarbejder lejes altså ud for en begrænset periode på fleksibel vis.


Står din virksomhed og mangler en midlertidig chef eller leder inden for regnskab, løn eller HR? I så fald kan I med fordel benytte interim management, hvor en dygtig medarbejder midlertidigt kan lejes ud til jeres virksomhed. På den måde vil I kunne forvente følgende værdi:


·        Medarbejderen vil have god erfaring i alle de gængse systemer inden for området (for eksempel ERP-, HR- eller lønsystemer)

·        Aftalen er fleksibel, så du som virksomhedsansvarlig kun skal betale for de faktiske timer, den udlejede medarbejder bruger hos jer

·        Tid er en kernesag, og med en interim manager behøver du ikke vente længe, da vedkommende kan træde til på arbejdspladsen med kort varsel, indtil den rette fastansættelse har fundet sted


Med en dygtig interim manager skabes al den værdi, som du også finder med en almindelig fastansat, dog for en midlertidig periode. Få for eksempel hjælp til interne kontroller, likviditetsstyring, organisationsændringer, behandling af sygeerklæringer, ind- og udstationeringer og meget mere. Det hele afhænger af, hvad og hvem din virksomhed har brug for til den midlertidige stilling.


Midlertidige ledere og ansatte er nemme at skaffe

Hele idéen med at leje midlertidige ansatte og ledere er, at dette skal være nemt. Denne type af ansat skal udfylde en funktion på en basis, der er både begrænset og midlertidigt. På den måde skabes fortsat værdi for virksomheden, selvom der er et midlertidigt tomrum i stillingen.


Er du nysgerrig på anskaffelsen af midlertidige medarbejdere, og står du selv og mangler assistance i forbindelse med interim management til din virksomhed, kan du med fordel undersøge videre. Du kan for eksempel tage kontakt til et udlejningsbureau, der kan fortælle dig mere om din virksomheds muligheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland For abonnenter

Mange børn i Grønland lever stadig med store svigt uden at få hjælp

Udland

EU-Parlamentet vil have stoppet pengestrøm fra EU til Polen

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge