Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Skyd det nye år godt i gang

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et nyt år står for døren, og med det kommer også nye udfordringer, oplevelser og mål. De fleste er sandsynligvis glade for at vinke farvel til et år, der har stået i pandemiens tegn. Et år, hvor landet var ramt af nedlukninger og restriktioner, og mange måske har følt, at de har brug for en god start på det nye år. Hvad enten det er i form af selvforkælelse, ro, oplevelser eller et brag af en nytårsfest. I denne artikel finder du et par gode råd til, hvordan du kommer godt ind i det nye år.


Gør noget godt for dig selv

Hvis du vil skyde det nye år godt i gang kan du starte med at gøre noget godt for dig selv. Selvforkælelse kommer i mange former og det er op til den enkelte at vurdere, hvad de behøver for at føle sig tilpas, men det vigtigste er bare at gøre noget, der gør dig glad og får dig til at føle velvære. Hvis du har haft et hårdt år eller har været stresset på arbejdet eller studiet kan du for eksempel starte det nye år med at forkæle dig selv med en lækker klipning eller en træningssession, hvor du kan komme ud med frustrationer og stress. RaskRask tilbyder disse services i dit eget hjem eller i naturen omkring dig, og på dette Link kan du læse mere om, hvilke services de tilbyder, og finde ud af, hvad der passer dig og dine behov bedst. Du kan også booke en professionel massage via dette Link, og på den måde starte året med at slappe helt af og nyde en afstressende massage i hjemmets trygge rammer.


Sæt mål for 2022

Et andet godt råd til hvordan du kommer godt ind i det nye år er at sætte mål for det kommende år. Hvad end målene er personlige, familierelateret, fysiske, mentale eller professionelle kan det skabe både overblik, ro og motivation at sætte en række mål for dig selv. Det giver noget at arbejde frem imod. De fleste kender nok også følelsen af at sidde d. 1 januar og love sig selv, at man melder sig ind i det lokale træningscenter, eller at man spiser sundere, og det er også gode mål, men det behøver ikke altid være ting du skal gøre eller opnå. Det kan for eksempel også være ting du netop ikke skal gøre, som ikke at overbooke dig selv eller ikke at sætte dig selv i ubehagelige situationer. Der findes mange former for mål.


Kom godt ud af året

Et sidste råd er at komme godt ud af det nuværende år. Selv om det kan virke en smule selvmodsigende er det en god ide at kigge tilbage og tage afsked med året der går på hæld og reflektere over, hvad du oplevede og lærte. På den måde kan du måske også tage erfaringer videre med dig i det nye år og få en endnu bedre start på året. Måske vil du bare sige farvel og tak til 2021 én gang for alle, men det kræver også, at du tager et øjeblik til at tænke over, hvad der skete i løbet af året.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

For første gang i to år: Storm rammer Danmark

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Indland

Barnestjernen er blevet voksen

Udland

New Delhi passerer mere end 600 dage med skolenedlukning

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Debat For abonnenter

Meningsmager Henrik List: Gadebilleder under forvandling

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse: 'Tag min hånd' med Mille Dinesen er enten halvsjov komedie eller et relativt morsomt drama

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark