Annonce
Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.
Podcasts

Skal du høre podcasts i weekenden? Her er redaktørens anbefalinger.

Podcasts: Husker du at høre de podcasts, som du automatisk får adgang til, når du abonnerer på et af Jysk Fynske Mediers dagblade? Der er masser af gode lydfortællinger, som du kan høre, når du har tid. Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts, Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Podcasten Danmark" om svindel

Journalist Michelle Madsen var i hælene på en svindler, da hun optrevlede sag om omfattende svindel på Vejle Sygehus. I denne uge faldt der dom i sagen, og Michelle fortæller hele historien om, hvordan hun gravede i sagen sideløbende med politiets efterforskning. I "Podcasten Danmark" får du de største historier fortalt af hovedpersonerne selv. Hør de spændende detaljer fra et omfattende arbejde her.

2 "Adapter" om printede hofter

Var det noget med en printet hofte? Teknologien er her i hvert fald, og i podcasten "Adapter" åbner værterne døren til en verden, som du kan møde på sygehuset. I "Adapter" lærer jeg nyt om den teknologi, som allerede er til rådighed, men som kan virke uoverskuelig. Måske du også kunne trænge til en hjælpende hånd på teknologifronten? Så synes jeg, at du skal høre "Adapter".

3 "Gangbar" om Johannes Møllehave

I "Gangbar" kan du høre Johannes Møllehaves niece, der fortæller historier om Johannes Møllehave, som de færreste kender. Hun har været den kendte forfatters redaktør og skrevet en bog om ham. Hør blandt andet om hans sidste døgn i "Gangbar", hvor vært Tommy Byrne går tur med en særlig interessant person.

4 "Flyvende tallerken"

Er du til historier om UFO´er, så er podcasten "Flyvende tallerken" fra DR noget for dig. I anledningen af at den amerikanske stat har offentliggjort videoer af UFO´er, undersøger podcastserien, om der er liv i rummet - og om vi måske allerede har haft besøg. Her er både lytternes egne oplevelser og et spændende interview med den tidligere chef for den hemmelige UFO-enhed i Pentagon. Selvom man ikke er hardcore UFO-entusiast, er podcastserien bestemt alligevel et lyt værd. Du finder den her.

Danmark For abonnenter

Efter 15 år i søgelyset: Berygtet omskæringslæge er sat ud af spil

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Danmark For abonnenter

Motorvejsplaner efterlader borgere i usikkerhed i årevis: Sådan kan de skånes i fremtiden

Danmark For abonnenter

Skamlingsbanken: Nyt oplevelsescenter, hvor du også kan lære at holde tale

Podcasts

Net-butikker presser din urhjerne: Sådan undgår du uønskede impulskøb