Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Skal de små have deres første mobilabonnement?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du parat til at give de unge i husstanden eget mobilabonnement – inden for rimelighedens grænser? Så er du så heldig, at du kan finde særlige løsninger inden for mobilabonnement til børn, hvor du bliver værnet mod flere uønskede overraskelser på telefonregningen. Dette kommer bl.a. til udtryk ved spærring mod forbrug af data udover det, du betaler en fast pris for hver måned.


Spær indholdstakserede SMS’er og MMS’er

Med et mobilabonnement til børn er du sikker på, at de unge får mulighed for at ringe, chatte og lave lignende med deres venner, uden du ender med at måtte gå fra hus og hjem, fordi de små har takket ja til lidt for meget inden for ekstra tilkøb. Ret nyttigt op til særlige lejligheder er især evnen til at spærre af for indholdstakserede SMS’er og MMS’er, så mors kreditkort ikke bliver plyndret, fordi de små purke ønsker at deltage i en konkurrence eller købe billetter.


Giv barnet hemmeligt nummer

Andre forcer ved mobilabonnement til børn tæller, at du i samme ombæring kan give dine børn hemmeligt nummer. Det er selvfølgelig både en fordel og ulempe til tider – fordele ved hemmeligt nummer til børn er naturligt nok, at de bliver beskyttet ikke blot mod ondsindede mennesker, men også mod visse telefonsælgere og andre folk, der prøver at få et køb i stand.


Hold øje med dataforbrug

Som ved meget andet, der sker over mobile enheder, er det godt for dig som forælder at have mulighed for at følge med i, hvad børnene laver. Her taler vi ikke overvågning i dybden, men du kan ved visse udbydere af mobilabonnement til børn få løsninger, hvor du med et login kan danne dig overblik over forbrug. Det sker i portaler, hvor abonnementet også kan ændres.


Justér dit mobilabonnement til børn løbende

For ja, du kan faktisk godt ændre abonnementet løbende efter behov ved at bruge dit login som forælder. Du kan således løbende justere på timers taletid og antal gigabyte data, der er til rådighed for dine børn. Resultatet er, at dine børn kan gå til dig, når de vil have mere data.


Giv barnet trygge rammer

Med et mobilabonnement af denne type skaber du de trygge rammer for dine børn, der skal til for, at de kan kommunikere med vennerne, gå på nettet og lære at leve i en digital tidsalder, uden at du risikerer at skulle punge ud i lige lovligt store mængder. Derudover kan der jo også være en hel del fordele i, at du og dine børn kan komme i kontakt med hinanden – så tjek forskellige tilbud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Danmark For abonnenter

Kristendemokrater søger succes via Rohdes erfaring og tricks

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Podcasts

Fire perfekte podcasts til din efterårsferie

Indland

Kæmpegræskar på et halvt ton er barn af rekordholder

Udland

Politiet sætter lørdag navne på ofrene i Kongsberg-angrebet

Kultur

Boganmeldelse: Grønne forventninger i 'Vi ville så meget'

Bøger: I romanens ekspositionsdel møder læseren den ene af bogens to hovedpersoner, Jonas Marker, en mand i 40’erne, ansat i den London-baserede investeringsbank Powell & Partners som ansvarlig for at skaffe kapital til bankens investeringsprojekter. Nu i 2017 skal han specifikt finde midler til opførelsen af en stor dæmning i den bolivianske regnskov.

Erhverv

Flere sætter udbudsprisen ned for at få boligen solgt

Boligmarkedet: I et forsøg på at få lejligheden solgt vælger næsten hver tredje sælger nu at sætte udbudsprisen ned.

Kultur For abonnenter

Boganmeldelse: Et mystisk maleri

Bøger: Holger Dahl, der er en stor Kina-kender med allerede et par bøger om landet i bagagen, har med ”Ming Selskabet” begået endnu et værk om det gådefulde rige.

Danmark

Vanopslagh: Jeg går ikke op i, at jeg SKAL have prædikatet liberal

Danmark

Jobansøgere med flygtningebaggrund straffes på det danske arbejdsmarked

Danmark

Rigsrevisionen skal opgøre prisen for redning af bankerne

Danmark For abonnenter

Engfugle er udfordrede og rovfugle i bedring

Erhverv For abonnenter

Minister vil GPS-overvåge ulvebestanden

Erhverv

Bitcoin når højeste værdi siden april i håb om blåstempling

Kultur For abonnenter

I kulturhusene mødes slægtsforskere og skateboardere og dem midt imellem

Debat

Kronik: Retten til fri kærlighed gælder alle