Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Sjove aktiviteter for hele familien

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du ikke føler, at du får brugt nok tid sammen med din familie, er du langt fra alene. Flere familier føler, at de glider fra hinanden i hverdagens stress og jag, og det kan desværre godt gå udover familierelationerne. Derfor er det en rigtig god ide at prioritere tid sammen som familie. Der er mange måder at være sammen på som familie, og kan have meget at gøre med fælles interesser. Herunder kan I få ideer til aktiviteter, der også samtidigt er lidt fysiske.


Tag på cykelferie

En cykelferie er den perfekte måde at slå flere fluer med et smæk. I får både set mere til hinanden som familie, I får brugt jeres krop og I får set mere af det danske land. Samtidigt kan I også tilrettelægge en ferie efter jeres egen familie. På den måde kan I altså selv finde ud af, om I vil sove i telt om natten i løbet af turen, eller om I vælger at leje en lille hytte at sove i, i stedet for. Der er ikke noget, der er mere rigtigt, end det andet. Det vigtigste er bare, at I får brugt noget tid sammen som familie.


Tag en tur i klatrepark

Selvom en klatrepark lyder som det perfekte sted at holde en børnefødselsdag - hvilket det da også godt kan være - kan det faktisk være en rigtig sjov oplevelse for hele familien. Der er rig mulighed for at grine, både af sig selv og af hinanden, ligesom I også sammen kan få rykket nogle grænser, der kan være svære at rykke andre steder. Læs mere om klatreparken fuld af udfordringer i alle sværhedsgrader her, hvis det lyder som et sted, hvor jeres familie sagtens kunne få nogle timer til at gå. Det giver også en del godt talestof til bilturen hjem.


Et spil minigolf er godt at samle sig omkring

I de konkurrenceprægede familier skal der mange gange være noget på spil, før der er den store lyst til at lave noget sammen som familie. Det gælder både, når det handler om en hyggelig aften derhjemme, men også mange gange, når der skal ske noget ud af huset.

Derfor er minigolf også en oplagt mulighed til en aktivitet, som I sammen kan give jer i kast med. Her får I mulighed for at konkurrere med hinanden i et spil, der på nogle punkter handler om evner - og der er en, der får håneretten over resten af familien!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Danmark

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Danmark

Minister til blå blok: I bremser flere hænder til erhvervslivet

Udland

New Delhi passerer mere end 600 dage med skolenedlukning

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Debat For abonnenter

Meningsmager Henrik List: Gadebilleder under forvandling

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark