Annoncørbetalt indhold

Sådan klarer du dig igennem gymnasiet i Corona tiderne

Annonce

Det kan være svært at vænne sig til de nye Corona tider, når man har været vant til at møde op på gymnasiet hver dag fra mandag til fredag og modtage undervisning. Nu skal man pludselig tilvænne sig både fysisk og mentalt, at man skal modtage undervisning på en helt anden måde end man er vant til.

Det kan derfor være en rigtig god ide at begynde at sætte nogle nye regler op for sig selv, så man stadig kan få det maksimale ud af sin gymnasietid, selvom man studerer hjemmefra.

Den første regel man bør sætte op for sig selv er, at man stadig står op og går i seng som man plejer. Det kan være fristende at begynde at spille Counter strike langt ude på natten, men hvis man vil holde et fornuftigt indlæringstempo, så bør du stå op og gå i seng som du plejer, som før du gik i gymnasiet.

Det kan også være en god ide at lukke af for alle udefra distraktioner, som der nu ofte kan være, når man studerer hjemmefra. I og med at din familie højest sandsynlig også er ”buret” inde, så kan du hurtigt blive forstyrret af deres omgivelser. Så en god ide er at låse dig selv inde, så din lillebror ikke kan komme ind og forstyrre dig.

Du bør også slukke for alle forstyrrelser som mobil, tablet og andre enheder, der kan virke forstyrrende. Særligt om formiddagen skal alt din fokus som minimum ligge på dit studie. Da ens hjerne er mest oplagt, veludhvilet og klar til at modtage undervisning om formiddagen, så bør du også effektivt være klar der, så du kan give den ekstra skalle og komme i mål med de opgaver, som din lærer har givet dig.

Det kan være hårdt at sidde derhjemme hele dagen, derfor skal du også ud at røre dig, det kan være alt fra en rask gåtur til fakta eller en løbetur. Studier viser, at folk der dyrker mere sport, de er bedre til at koncentrere sig.

Udover den almene undervisning som pludselig skal laves hjemmefra, så er der stadig de daglige dag-til-dag lektier og hjemmeafleveringer oveni.

Når du skal lave dine hjemmeafleveringer, så kan det være en god ide at bruge online værktøjer, der kan være med til at skabe en mere effektiv og gnidningsfri hverdag uden de store frustrationer.

Heriblandt kan du bruge et værktøj som f.eks. inspo.dk. Inspo er det oplagte værktøj at bruge, hvis man skal have hjælp til sine hjemmeafleveringer. Her kan du finde guides og hjælpemidler, som du kan bruge til at komme i mål med dine lektier.

Du kan bl.a. bruge noterne til at danne dig et overblik over hvilke emner og begreber som der bliver brugt i det pågældende fag. Et medlemskab på inspo koster cirka 39 kroner om måneden og det inkluderer både over 20 downloads om måneden og adgang til alle materialer.

Denne artikel er sponsoreret af inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Danmark

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce
Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen

Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Annonce