Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du den perfekte gave til ham

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du har sikkert hørt udtrykket ”Gaven til ham der har alt”, men ofte tænkt at det ikke giver mening, da ingen jo har alt. Det er dog et udtryk som der er en vis sandhed i, i hvert fald når det kommer til mange mænd. Det kan være virkelig svært at finde en gave til en mand, især hvis manden tjener gode penge og elsker gadgets. Så er der kun de kedelige gaver som parfumer og tøj tilbage, og da det er noget de fleste mænd køber selv, så er det en gave der ikke bringer særlig stor glæde hos manden. I denne artikel får du et par tips til hvordan du finder den perfekte gave til manden der har alt, eller intet.

Giv ham et ur

Selvom vi lever i en tid hvor alle kan se hvad klokken er, på deres smartphones eller tablets, så er et lækkert ur, stadig en gave som kan begejstre. Når det kommer til gaver til ham, så kan det være udfordrende at finde en gave som han bliver glad for. Her er et herreur en tidløs klassiker, som kan fås i så mange forskellige udgaver, modeller eller typer, så der er noget for enhver smag og enhver aldersgruppe. Ure kommer også i forskellige typer materiale, farver og forme.

Giv ham en bog

I den moderne verden er vi meget optagede af vores smartdevices, hvilket også giver mening fordi at alle disse gadgets er lige præcis det – smarte. Der er dog noget over en god bog. Det stimulerer hjernen på en helt anden måde og det kan, udover at være en spændende fortælling, være en kilde til at afbræk i en travl hverdag, med job og karriere, og eventuelt kone og børn. Ved at give ham et ur i gave, så har du også mulighed for at vise ham, at du ønsker at han skal fremstå skarp og sofistikeret, og hvis der er noget mænd elsker, så er det at få stimuleret deres ego.

Giv ham en rejse

En alternativ gave kunne være en rejse. De fleste af os drømmer os væk med jævne mellemrum, mænd inkluderet. Så hvis du gerne vil give ham en gave, der ikke bare er en gave, men også en oplevelse, så kan en rejse være det helt rigtige. Det kan også være en form for oplevelsesgave, som f.eks. en tur på racerbanen eller en tur i en F16. Det ville være et sikkert hit ved de fleste mænd.

Giv ham en oplevelse for livet

Som nævnt, så kan oplevelser være en rigtig god gave til mænd. Der findes mange forskellige former for oplevelsesgaver. Det kan være alt lige fra en tur i en luftballon, til en dag på racerbanen, hvor man får love at prøve kræfter med en F1 bil eller andet i den dur. Nogle af de vildeste oplevelser koster dog også derefter, så alt efter hvad dit budget er, er det en god idé lige at undersøge markedet og dets priser, inden du fikserer for meget på en idé.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland

Thailand åbner for vaccinerede danskere fra november

Udland

Storbritannien har højeste smittetal siden midten af juli

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge