Annoncørbetalt indhold

Sådan byder du din nye kat velkommen

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Når man skal til at have en kat, om det er den første eller blot endnu en, er der nogle ting, man skal have styr på inden, så man er helt klar til familieforøgelsen.

Det handler nemlig om at gøre kattens ankomst til en god oplevelse for på jer som katteejere, men især for katten. Der er mange fif at hente på internettet, og på Anicura, der er en sammenslutning af 23 forskellige dyrehospitaler og -klinikker fordelt over hele landet, kan I læse en masse, der er værd at vide.

For katten kan det godt være en voldsom oplevelse at ankomme til et helt nyt sted. Derfor er det vigtigt at forberede jer og jeres hjem, så velkomsten bliver så god og behagelig, for alle parter, som muligt.

En god start er at gøre dit hjem sikkert for katten, inden den ankommer. Det kan være at fjerne små nips, der kunne stå et sted, katten kan nå. En anden ting kunne være at sørge for, der ikke ligger løse ledninger på gulvet, som katten kunne komme til at gnave i.

Det giver mening, at man som nye katteejere er spændte på killingens eller kattens ankomst. Men sørg for at give katten ro og tid til at undersøge de nye omgivelser, før I kaster jer over den. Sørg også for, at katten har nogle steder, den kan gemme sig og være alene.

De fleste katte kan godt lide at komme op i højden, hvor de kan overskue hele deres territorie. Der er mange nye indtryk, og det tager noget tid, før katten føler sig tryk nok til at hilse ordentligt på jer, så husk at have tålmodighed.

Hvis den nye kat ikke er jeres eneste kat, er der også nogle vigtige ting at huske på, inden katten ankommer. Det er blandt andet vigtigt, at den nye kat får sin egen madskål og ikke skal dele med jeres anden kat. Sørg for, at kattene gradvist bliver introduceret til hinanden, så den gamle kat ikke bliver fjendtlig i forsøget på at beskytte sit territorium.

Overvej også at få øremærket og steriliseret jeres kat, hvis I ved, at I ikke skal bruge den til avl. Øremærkning eller en chip kan gøre det lettere for jer at finde jeres kat igen, hvis den skulle forvilde sig væk, når den er ude på rov i nabolaget.

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Danmark

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen

Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik