Annoncørbetalt indhold

Revisorer kan spare dig tid.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Økonomien kan være en hård nød at knække

Økonomi er ofte et punkt, der deler vandene blandt personer. Enten kan man godt lide at arbejde med tal, og ellers er man i den anden grøft, hvor det hænger folk langt ud af halsen.

Hvis man overvejende er tilhænger af den sidste del, er en revisor den perfekte sparringspartner i forhold til den økonomiske styring, hvad end det er privat eller i en virksomhed.

En revisor kan let og overskueligt holde styr på din økonomi, og kan være vejlede dig i, hvordan du forbruger og opbevarer dine penge hensigtsmæssigt. Alt dette kræver viden, men ikke mindst en masse tid at sætte sig ind i. Derfor kan det varmt anbefales at tilknytte en revisor, som derved sikrer, at det økonomiske arbejde er udført 100 % korrekt. Det kan både spare dig mange penge, men det kan også være en øjenåbner til, hvordan du kan omlægge bestemte ting i din økonomi, som kan skabe ekstra luft i økonomien. En revisor har en lang uddannelse bag sig, som gør vedkommende kvalificeret til at holde styr på økonomiske tal og tendenser, som præger privatpersoner og virksomheder. De kan ligeledes rådgive ud i fremtiden.


Find revisor


Branchen for revisorer er stor, og favner bredt i alle tænkelige retninger. De er alle specialister i tal, og opererer bredt i forskellige kategorier. Nogle har specialiseret og målrettet deres arbejde til private og deres økonomiske situation. Andre fokuserer mere på professionelle, hvor håndteringen af virksomheders økonomi er i fokus, uanset om det er budgettering eller årsrapporter. Derfor kan det være en god idé at være omhyggelig i sit valg af revisor, da der helst skal være et match mellem dig som kunde, og ikke mindst revisoren der skal udføre arbejdet. Er der et match mellem begge parter, vil man i højere grad få det bedste resultat i sidste ende, hvilket er fordelagtigt for begge parter.

Det generelle råd der skal lyde, når man finder den rigtige revisor, er følgende. Find en revisor der møder dig og dine forventninger 100 %, samtidig med at jeres forbindelse skal være god og saglig. Hvis matchet er godt, og parterne er enige om det kommende arbejde, vil processen og resultatet også blive bedre. Ligeledes skal der også være tillid blandt parterne i forbindelse med arbejdet. Tillid er en vigtig ting i en branche, hvor økonomi er på dagsordenen mellem to parter. En revisor skal bruge et transparent overblik over økonomien med den givne kunde for at kunne udføre det bedste stykke arbejde. Hvis kunden skjuler dele af økonomien, vil dette forhindre revisoren i at udføre sit arbejde.

Derfor kan det godt betale sig, hvis kunden søger lidt rundt i branchen for revisorer for at finde den helt rigtige revisor til lige netop vedkommende. Det kan godt tage tid at finde en god revisor. Det handler om at være omhyggelig i sin udvælgelse af revisor.Undgå uforudsete hændelser


I 2019 fik lidt over én million danskere den kedelige besked, om at de skulle betale penge tilbage i skat. For mange kan det være et stort chok, at få nyheden om den manglende betaling til skat, mens andre tager det mere roligt. Derfor er det vigtigt at have styr på sin privatøkonomi, så man undgår at havne i en situation, hvor man skal betale flere tusinde kroner tilbage til skat. En revisor er her det perfekte værktøj, da revisoren vil gennemgå din økonomi med dig. I kan derfra sammen finde ud af, hvilke knapper der skal justeres på, så økonomien først og fremmest fungerer, men også så der ikke opstår uventede situationer i sin økonomi.

Det kan være svært for privatpersonen at finde hoved og hale i udarbejdelsen af årsopgørelsen. Den rummer nemlig forskellige fradrag, som man skal huske og tage hensyn til. Det kan være håndværkerfradrag i forbindelse med et stykke udført arbejde på sin private bolig, eller fritidsboligen. Det kan være kørselsfradraget i forbindelse med kørsel til og fra arbejdspladsen. Ligeledes kan der være tilfælde, hvor man rejser i forbindelse med sit arbejde, og dermed har muligheder for fradrag i forbindelse med kost og logi. Udover det findes der en række andre punkter, som man skal have for øje, når man laver sin årsopgørelse.

De er eksempelvis fradrag på privat gæld, pensionsindbetalinger, omlagt lån og børne- og underholdsbidrag. Det er en stor opgave at udfylde sin årsopgørelse, og derfor kan det varmt anbefales at få fra en revisor, som kan gennemgå din årsopgørelse med dig. Så slipper du helt sikkert for uforudsete hændelser.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bobler holder isen i ave

Indland

Toprytter i en mørk tid