Annonce
Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmarks podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du skal høre på podcast.
Danmark

Redaktørens lydanbefalinger til dig

Når du abonnerer på din lokale avis, så får du også lyd med i prisen. Du får adgang til en lang række podcasts. Det er lydprogrammer, som du kan tage med dig og høre, når du har tid. For eksempel på en gåtur. Her anbefaler podcastredaktør, Signe Vestergaard Bansø, tre podcasts til dig:

1 "Podcasten Danmark"

Tidligere borgmester i Fredericia Jacob Bjerregaard er hovedperson i "Podcasten Danmark". Her får du de største historier fra Avisen Danmark, rullet ud på en let tilgængelig måde. Og i denne udgave handler det om storhed og fald inden for kommunalpolitik.

Her får du serveret de største historier fra Avisen Danmark lige i ørerne. Podcasten Danmark giver dig essensen af nyhederne. For eksempel den opsigtsvækkende historie om Fredericias borgmester, som er gået fra at være på toppen af kommunalpolitik til nu at være politianmeldt. Det er en historie, som har alt. Penge, magt og måske sex. Derfor anbefaler jeg Podcasten Danmark.

2 "Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

Jeg vil gerne være opdateret på, hvad der sker i erhvervslivet. Og i Erhvervsklubben får jeg de største historier fra ugen der gik. Altid med den ekstra indsigt, som vært Anne-Marie Lindholms særligt udvalgte gæster leverer. Ønsker du også at følge med i, hvad der sker hos erhvervslivet, så vil jeg anbefale "Erhvervsklubben" til dig.

3 "Politik med Funding og Løvkvist"

Politisk redaktør Thomas Funding og politisk journalist Kasper Løvkvist interviewer politikere, man gerne vil drikke en øl med. Det er blandt andre fødevareminister Rasmus Prehn, partileder Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og tidligere statsminister Lars Løkke. Man er i virkelig godt selskab her. Derfor anbefaler jeg podcasten.

4 "Public Service"

Vært Jesper Borup får lytternes hjælp til konstruktive løsninger på hverdagens problemer i programmet "Public Service" hos DR. Det er altid et lyt værd, derfor anbefaler jeg programmet, som også kan hentes som podcast hos dr.dk

I Public Service hos P1 får du konstruktive løsninger på hverdagens problemer. Vært Jesper Borup sætter hver dag fokus på emner helt fra hvordan vi får trængte landsbyer til at gro, til hvordan flere fædre kan komme på barsel. Lytterne ringer ind med ideer, og der er altid god inspiration at hente. Derfor anbefaler jeg podcasten, som kan findes her.

Forsiden netop nu
Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Danmark

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Danmark

Kommission skal hjælpe minoritetskvinder til frihed

Udland

USA anmoder om møde i FN og genbekræfter støtte til Ukraine

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Indland For abonnenter

Hvert tredje barn har oplevet at blive krænket på internettet

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse: 'Tag min hånd' med Mille Dinesen er enten halvsjov komedie eller et relativt morsomt drama

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark