Annonce
Signe Vestergaard Bansø, podcastredaktør hos Avisen Danmark, giver dig her sine bedste tip til, hvad du kan høre på podcast.
Danmark

Redaktøren anbefaler tre podcasts til dig

Der er masser af podcasts på hylderne hos Jysk Fynske Medier for dig som abonnent. Podcasts er lydprogrammer, du kan høre, når det passer ind i din dag. Her anbefaler podcastredaktør på Avisen Danmark Signe Vestergaard Bansø tre podcasts til dig:

1 "Podcasten Danmark"

Det er sjældent, at en fodboldnyhed når så bredt ud som nyheden om en ny turnering ved navn Super League gjorde i denne uge. Den er et godt eksempel på de historier, som du kan høre i "Podcasten Danmark". Her får du serveret essensen af de vigtigste historier, så du får det overblik, som du måske mangler i det larmende nyhedsbillede. Derfor anbefaler jeg "Podcasten Danmark".

2 "Mortens Madklub"

Jeg lytter til "Mortens Madklub", fordi den giver mig netop det, jeg har brug for, når der skal laves lækker mad i weekenden. En let tilgængelig instruktion i, hvordan jeg brillerer bag gryderne. Her giver landets sejeste kokke dig tip og tricks til gourmetmad derhjemme. Jeg føler mig godt hjulpet på vej, derfor anbefaler jeg podcasten til dig. Du finder den også i din foretrukne podcastplatform.

3 "Adapter"

"Adapter" er en podcast om teknologi, men slet ikke så nørdet, som man kunne frygte. Værterne, Emile og Janus, fører mig nemlig ind i den teknologi, som man kan bruge nu og her i sin hverdag. Men som jeg ikke altid orker at sætte mig ind i. For eksempel har jeg lært, at teknologi kan bruges til at lette børns angst. Det var overraskende, og jeg vil anbefale dig at høre "Adapter". Du finder den også på din foretrukne podcastplatform.

4 "r8Dio - Undskyld vi roder"

Er du til satire, så vil jeg anbefale dig r8Dio, hvor man følger udviklingen af den nye, fiktive tale-snakke-sludreradio, som det hedder. Radiodirektør Klavs Bundgaard og programchef Allan Sindberg, spillet af Kasper Nielsen og Brian Lykke, gør tykt grin med radioproducenter og hele radio-landskabet de seneste år. De vandt prisen for Årets Satire ved prisuddelingen Radiodays i 2020 og ikke uden grund. Det er hylende morsomt, derfor anbefaler jeg podcasten.

Forsiden netop nu
Udland

WHO: Ny variant giver grund til bekymring

Danmark

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Danmark

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Podcasts

Lyt: Eksperimentbarn: Jeg græd stille under dynen

Indland

Sangeren Jimilian vinder Vild med dans

Udland

Tre personer fundet døde under uro i Salomonøernes hovedstad

Kultur For abonnenter

Volbeat-forsanger Michael Poulsen har samlet mod i årtier: - I dag tør jeg stå ved, at de døde flytter med

Musik: Da Michael Poulsen og hans familie flyttede ind i deres nye hus i Næstved-forstaden Appenæs i slutningen af 2019, skete der det, der er sket hver eneste gang, Volbeat-forsangeren er rykket ind i en ny lejlighed eller et nyt hus, siden han var barn. Noget andet end flyttekasser blev fragtet med.

Danmark

Ny coronavariant spreder sig fra Sydafrika: Det ved vi indtil videre

Corona: Alarmklokkerne ringer verden over, efter en ny coronavariant, der ser ud til at stamme fra Sydafrika, er begyndt at sprede sig.

Sundhed

Kristine: Hver gang jeg har en klient igennem et forløb, bliver jeg både rørt og forundret

Føles dit liv tungt, trist, hårdt og uretfærdigt? Har du følelsen af, at dit liv er tungt, hårdt, trist eller uretfærdigt? Og kan du ikke komme videre uanset hvor hårdt du prøver? Har du følelsen af, at du ikke fik lige så gode kort på hånden i livet, som alle de andre? At du ikke selv er herre over dit liv, fordi der bliver ved med at ske dårlige ting? Uden at du aner hvorfor eller hvordan du kan få det til at stoppe?

Danmark

Aftale på 10 milliarder kroner på plads: Skal sikre flere billige boliger i store byer

Indland

Sundhedsstyrelsen anbefaler covid-19-vaccine til 5-11-årige: -  Det har vi brug for

Danmark

Wammen placerer ansvar for minksag hos Mogens Jensens ministerium

Danmark

Tidligere departementschefs sms'er er genskabt i minksag

Indland

Professor: Vacciner kan nemt modelleres efter ny variant

Erhverv

Frygt for ny coronavariant giver kursfald til danske aktier

Kultur For abonnenter

'Du skal hjælpe mig med at ende det hele' - Fransk film sætter aktiv dødshjælp på spidsen

Debat For abonnenter

Meningsmager Pernille Skipper: Vil Venstre også kurere pest med topskattelettelser?