Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Palæo: Din kilde til gode glutenfrie produkter

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du lever med glutenallergi, eller du af andre grunde skal spise en glutenfri kost, så kender du til problemet med at finde et spændende og lækkert udvalg af dagligdags produkter. Det kan være rigtig svært at at finde frem til dagligvare butikker med et stort udvalg at glutenfri produker hvis man ikke ved præcis hvad man leder efter. Er du ikke vant til at skulle tænke over glutenindhold, så har du nok aldrig tænkt over glutenfrie produkter. Men ikke desto mindre er det stadig værd at overveje, da det kan være lækkert at smage og sundt for kroppen at prøve glutenfrie produkter. Den bedste kilde til gode og lækre glutenfrie produkter er Palæo, hvor du finder et lækkert udvalg af helt almindelige produkter, som du kan inkorporerer i din hverdag.


Glutenfri og hvad det betyder

Glutenfri betyder at et produkt ikke indeholder hvede, rug eller byg. I nogle tilfælde af cøliaki kan havre også tælle med på denne liste. Gluten er det proteinstof, som er til stede i hvede, rug og byg. Dette gør mad blødere og cremet. Gluten anvendes i andet end blot brød: Det anvendes i mange madprodukter for at tilføje en blød og cremet konsistens. Så når et produkt er glutenfrit indeholder produktet ingen gluten.


Der kan være mange grunde til at vælge at leve glutenfrit, men uanset hvad din grund er, så kræver det indsigt og viden omkring hvor du kan finde gode glutenfrie produkter. Heldigvis er der kommet større og større udvalg online og i butikker, så du har nemmere ved at finde lækre produkter i hverdagen.


Lækker granola og andre produkter

Hos Palæo kan du købe lækker glutenfri granola i forskellige varianter. Med en sprød smag får du en lækker oplevelse for din smagssans, som kan fås med både kokos, frugt eller græskarkerner. Du kan købe dette produkt online, eller du kan besøge Palæo og prøve én af de glutenfrie granolaer. Dermed kan du få god inspiration til morgenmaden derhjemme og finde ud af, hvilken granola du bedst kan lide.


Du finder også andre lækre glutenfrie produkter hos Palæo. Dermed har du altid en god kilde til mad på farten, når du besøger Palæo, eller du har en god kilde online, hvor du kan købe nogle af dine daglige produkter, som ellers kan være svære at finde i glutenfri variant. Besøger du en af butikkerne, så får du også god vejledning og rådgivning til alle de spørgsmål, som du måtte have omkring glutenfrie produkter og mad.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Danmark

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Danmark

Minister til blå blok: I bremser flere hænder til erhvervslivet

Udland

New Delhi passerer mere end 600 dage med skolenedlukning

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse: 'Tag min hånd' med Mille Dinesen er enten halvsjov komedie eller et relativt morsomt drama

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark