Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Overvejer du en brystoperation? Her er 5 gode råd

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En brystoperation er ikke noget, som man impulsivt bare får lavet. Det er en meget stor ting, som kræver grundige overvejelser og forberedelser inden man får opereret sine bryster. I denne artikel giver vi dig 5 gode råd, som er vigtige i forbindelse med enhver brystoperation.


1.       Få lavet bryster for din egen skyld

Det er utroligt vigtigt, at du er sikker i din beslutning, inden du får foretaget operationen. Du skal huske på, at det er dig, der skal have foretaget operationen, og derfor er det også vigtigt, at det er for din egen skyld, du vælger at få en brystoperation. Hvis du hovedsageligt vælger at få lavet bryster på grund af andres holdninger eller for at få mere opmærksomhed, så er det en god idé at overveje det lidt yderligere.


2.      Vær ærlig overfor din kirurg

Når du har taget beslutningen om, at du gerne vil have foretaget en brystforstørrende operation og har fundet den rette kirurg, så vil kirurgen foretage nogle indledende forundersøgelser på dig samt nogle konsultationer for at være helt sikker på, hvad du ønsker. Her er det vigtigt, at du er 100 % ærlig overfor din kirurg om den ønskede størrelse og hvad du forventer. Kirurgen kan kun tage udgangspunkt i det, som du fortæller, og derfor skal du ikke holde dig tilbage. Kirurgen er altid 100 % opmærksom på dine behov og ønsker, og vil altid i samarbejde med dig vurdere hvilke implantater, der er bedst for dig samt hvor store de skal være. Klik her hvis du ønsker at finde mere information om forløbet op til en brystoperation.


3.      Indret hjemmet op til din operation

Dét, som mange ikke tænker over, inden de får foretaget en brystoperation, er, at de skal huske, at de ikke kan bruge kroppen på samme måde efter operationen. Efter operationen er man nemlig meget øm omkring brystet, hvilket er meget naturligt, da man har været igennem et kirurgisk indgreb. Det betyder, at du ikke kan løfte armene op over dine skuldre, og derfor er det meget vigtigt, at du indretter din hjem, så du ikke har meget nødvendige ting stående oppe på de øverste hylder. Grunden til, at du ikke må løfte dine armen højere op end skulderhøjde er, at du skal give dine bryster ro til at hele ordentligt.


4.      hold dig i ro efter operationen

Som ved enhver anden operation er der et sår som skal hele. Det betyder, at du skal passe på med aktiviteten, da det kan være meget generende for helingen af såret. Lad derfor vær med at dyrke motion de første 2 måneder efter operationen og start derefter ud med meget lav intensitet. Der er både kommet mere belastning på brysterne samtidig med, at der er et sår, som skal hele ordentligt. Derfor vil det være meget ærgerligt at skulle ende ud med et resultat, som du bliver utilfreds med, fordi at du ikke lod såret hele ordentligt efter operationen.


5.      pas på med brystøvelserne. 

Hvis du er en kvinde, der plejer at dyrke fitness eller styrketræning, så pas på med brystøvelserne. Alt efter hvor store implantater, du har fået sat i, kan de nemlig godt irritere og gøre det svært at udøve brystøvelser. På samme måde man kan godt opleve smerte ved nogle øvelser, da implantaterne presser og irriterer. Hvos du oplever smerte, så lad derfor vær med at udøve den givende øvelse og prøv og find en alternativ øvelse, som fungerer for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland

Thailand åbner for vaccinerede danskere fra november

Udland

Storbritannien har højeste smittetal siden midten af juli

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge