Annonce
Inger Støjberg og Alex Vanopslagh debatterer hver uge i podcasten "Det blå hjørne". Med i studiet som vært og ordstyrer er Avisen Danmarks politiske redaktør, Casper Dall (mf.), der styrer løjerne.
Podcasts

Lyt til 'Det blå hjørne': Støjberg og Vanopslagh krydser klinger over Herlufsholm i hæsblæsende debat

Der er lagt op til en hæsblæsende debat, når Alex Vanopslagh mødes med Inger Støjberg i andet afsnit af podcasten "Det blå hjørne" med politisk redaktør og vært Casper Dall. De to politiske profiler debatterer blandt andet Herlufsholm-sagen og væksten i det offentlige.

Podcast: Hvilket ansvar har staten for den uhyrlige kultur på Herlufsholm? Og skal den offentlige sektor være større eller mindre for at følge med udviklingen, når der kommer flere ældre og børn?I podcasten "Det blå hjørne" mødes Inger Støjberg og Alex Vanopslag til en hårdtslående debat om de aktuelle og store emner, der splitter blå blok. Sammen med dem i studiet står Avisen Danmarks politiske redaktør, Casper Dall, der holder styr på løjerne.

Hvor det i sidste uges afsnit nærmest slog gnister i studiet under debatten om den muslimske højtid eid og forsvarsforbeholdet, fortæller Casper Dall, at tempoet i dagens afsnit er lige så hæsblæsende.

I dagens udsendelse går de to debattører virkelig til hinanden.

Casper Dall

Over de næste mange afsnit vil "Det blå hjørne" fortsætte med at tage temperaturen i blå blok med Inger Støjberg og Alex Vanopslagh i studiet, og som lytter kan man godt begynde at glæde sig, forklarer Casper Dall:

- I ”Det Blå Hjørne” vil vi altid tage fat på de emner, der ikke er de sjoveste for partierne i blå blok at diskutere, fordi de er uenige internt i blokken, eller fordi emnet ikke er så oplagt at diskutere, når vi er så tæt på et folketingsvalg, som vi er.

- Derfor forventer jeg, at vi snart kommer til at diskutere danskernes pensionsalder: Skal den blive ved med at stige, eller er det mulighed for at lempe lidt? Den diskussion kan godt blive ubehagelig for det blå Danmark.

Du kan høre podcasten på radio4.dk eller avisendanmark.dk/podcasts og lytte med hver fredag fra kl. 11.05 på Radio4.

Forsiden netop nu
Danmark

Se med her: Statsministeren svarer på læsernes spørgsmål op til folkeafstemningen

Danmark For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Danmark

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Podcasts

Lyt: Mette Frederiksen har fundet sin store fortælling til valgkampen

Indland

Overtændt publikum afbrød koncert: Jelling fortsætter som normalt

Udland

Forskere: Rusland stopper næppe med fremskridt i Donbas

Udland

Harpoon-missiler fra Danmark er nået frem til Ukraine

Ukraines forsvarsminister bekræfter lørdag på Facebook, at hans land er i gang med at modtage Harpoon-missiler fra Danmark.

Indland For abonnenter

Forsker om velfærd: - Man belønner og anerkender folk for at give urealistiske løfter

Velfærd: Udfordringen er til at få øje på, i 2030 vil der mangle 44.000 ansatte i det offentlige, og flertallet vil mangle i kommunerne, med andre ord i blandt andet ældrepleje, skoler, børnehaver og vuggestuer.

Udland

Kvindelig festdeltager stoppede potentielt masseskyderi i USA

En kvindelig festdeltager stoppede et potentielt masseskyderi i USA, da hun denne uge trak sin pistol frem og skød mod en mand, der havde åbnet ild med en halvautomatisk riffel mod en større menneskemængde.

Danmark

Efter gentagne afvisninger: Skatteminister åbner døren for forbud mod spilreklamer

Danmark

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Debat

Debat: Identitetspolitisk galskab hos DR

Debat

3F om de manglende hænder: Ulven kommer - ikke

Erhverv

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Indland

Borgmester: Letbane skal forhindre at Odense sander til i biler

Udland

Advokater vil have jury til at genrejse Depps omdømme

Debat

Debat: Vi skal gøre mere for at bekæmpe og forebygge ludomani