Annonce
Danmark

Lyt med: Friluftsblogger gør naturoplevelser nemme: Alle skal have mulighed for at opleve naturens ro

Annonce

Friluftsvejleder og ergoterapeut Maria Rømer tager jævnligt helt alene ud i naturen i flere dage for at lade op til hverdagens trummerum. Under åben himmel sætter hun telefonen på flytilstand for at opnå den ro, som er afgørende for hendes livskvalitet i det daglige.

Og det har hun så mange gode oplevelser med, at hun også skriver om det på sin hjemmeside curlycamper.dk. Her giver hun tips og tricks til, hvordan man får gode naturoplevelser, eller mikroeventyr, som hun kalder det, uden at det behøver at være meget svært eller kræver dyrt udstyr.

Under coronakrisen har hun oplevet stigende interesse for at opleve hendes mikroeventyr ude i naturen, for naturen bliver aldrig coronalukket. Hør hende og få hendes gode råd til lette naturoplevelser i denne podcast.

Blå bog

Maria Rømer, 33 år.

Uddannet ergoterapeut og friluftsvejleder.

Blogger under navnet Curly Camper.

Mikroeventyr handler i bund og grund om at gøre det overskueligt at komme ud at opleve naturen - selv på en hverdag.

Læs om Maria Rømers mange oplevelser på www.curlycamper.dk. Her kan du både finde inspiration og guider til, hvordan du selv kommer i gang og af sted ud i det blå.

Foto: Privat
Annonce
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Annonce