Annonce
René Høgh Olsen lagde den døde slange i en plastikpose og slog til den med en kasserolle. Da slangen gik i stykker, kunne han se, at den var ægte. Foto: René Høgh Olsen
Danmark

Ikke aprilsnar: René åbnede sin opvaskemaskine og fandt en slange

Beboer i Amaliegade skulle sætte en opvask over, da der kom et krybdyr i vejen. Det er muligvis ikke det eneste, der er på "udflugt" i midtby-kvarteret.

Horsens: Datoen passede, men det var ingen aprilsnar, der dukkede op, da René Høgh Olsen fra Horsens onsdag åbnede sin opvaskemaskine i sin førstesals-lejlighed i Amaliegade.

Der hvor kopper, bestik og tallerkner bør være, lå en over 50 centimeter lang slange. Og nej, ikke en vandslange.

- Jeg skulle til at fylde min opvaskemaskine, som jeg havde tømt tidligere på dagen. Da jeg trak den midterste skuffe ud, så jeg, at der lå en slange derinde. Jeg tænkte, ”hvad fanden sker der her”, siger René Høgh Olsen, som heldigvis ikke er bange for krybdyr, og derfor tog det åbenbart døde dyr ud med hænderne og lagde det på køkkenbordet.

- Den virkede lidt gummiagtig, forklarer han og tilstår, at han i første omgang var i tvivl, om slangen var ægte, og om det var hans søster eller mor, der for nylig havde været på besøg, som lavede fis med ham. Det tjekkede han, og de afviste blankt.

Mine børn var også i lejligheden, og de er godt nok ret fantasifulde, men hvor pokker skulle de have fået en slange fra?

René Høgh Olsen, Horsens

Fik et tip og fandt ejerne

- Mine børn var også i lejligheden, og de er godt nok ret fantasifulde, men hvor pokker skulle de have fået en slange fra, siger René Høgh Olsen, som endte med at lægge krybdyret i en pose og ”dappe” til det med en kasserolle. Der kom lidt blod ud, og det overbeviste ham om ægtheden. Gennem en hurtig research fandt han ud af, at der tilsyneladende var tale om en ufarlig mælkesnog, som angiveligt er udbredt i danske terrarier.

Efterfølgende lagde han også et opslag ud i en Horsens-gruppe på Facebook, og det væltede ind med kommentarer. Mange troede, at det var for sjov, men han fik også et tip om, at der er personer i nabolaget i Amaliegade, som holder slanger, og dem henvendte han sig til i løbet af dagen.

- Jeg snakkede med dem, og den viste sig at være god nok. Det var deres - den var stukket af for en måneds tid siden, siger René Høgh Olsen og bemærker, at ejerne havde mistet ikke bare en, men to slanger.

Lidt chokerende

- Så der er altså en mere derude et sted. Det kan jo være, at den er død, siger slange-finderen, som ikke aner, hvordan mælkesnogen er kommet ind i hans opvaskemaskine.

- Maskinen er forbundet med afløbet via vandlåsen under min håndvask i køkkenet, så det må næsten være den vej, den er kravlet ind, gætter han.

Den døde slange er nu leveret tilbage til ejerne, og René Høgh Olsen har været i kontakt med både Dyrenes Beskyttelse og politiet om fundet. Ordensmagten gør ikke umiddelbart mere ved sagen, og han blev bedt om at smide slangen ud, forklarer han og tager også selv oplevelsen med ophøjet ro.

- Det var selvfølgelig spændende og lidt chokerende, men jeg har fået opklaret, hvor den stammede fra, så jeg er okay, siger René Høgh Olsen, som sov roligt i nat.

Også selv om der altså kan krybe endnu en mælkesnog rundt i kloaksystemer, kældre eller vægge i nabolaget i Horsens midtby.

Slangen føltes gummiagtig, forklarer René Høgh Olsen, som i første omgang var i tvivl om ægtheden og mistænkte, at hans søster eller mor stod bag en aprilsnar. Foto: René Høgh Olsen

Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

Erhverv

Tip til virksomheder, der er lamslået over reformaftale: Ansæt en rumæner med et godt netværk

Kultur

Vanvittig diskussion om skuespillere: Kun en jøde må spille jøde, og kun en transkønnet må spille transkønnet

Podcasts

Lyt: Andrew Velarde fra Ejby samler på ting fra Coca-Cola 1:2

Indland

Kunstner tog pengene og vil måske kræve erstatning fra museum

Udland

Oprørsleder dræbt under sammenstød med militæret i Colombia

Udland

Mali beder Danmark om straks at trække soldater hjem

Malis regering har mandag bedt Danmark om straks at trække danske soldater, der bidrager til en franskledet mission i landet, hjem.

Udland

Biden bander for åben mikrofon af journalist i Det Hvide Hus

USA's præsident, Joe Biden, blev mandag fanget af en tændt mikrofon i at bande af en Fox News-journalist i Det Hvide Hus.

Udland

James Webb-teleskopet er fremme ved sin destination i rummet

Rumteleskopet James Webb er nået frem til det sted 1,5 millioner kilometer fra Jorden, hvor det skal i kredsløb.

Danmark

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Danmark

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Indland

Sundhedsstyrelsen lemper anbefaling for isolation

Udland

Bevæbnet mand sårer flere på tysk universitet

Læserbrev

HK: Alt for mange er corona-utrygge, når de er fysisk på arbejde

Erhverv

Medie: 3F-ledelse har kendt til formands dobbeltliv siden december

Kultur For abonnenter

Kathrine Lilleør har besluttet aldrig nogensinde mere at lade en mand farve dagen grå

Debat For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Det skal være nemt at have en elbil, uanset hvor man bor