Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Hvad skal jeg gøre, før jeg sætter mit hus til salg?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ved du ikke, hvor du skal starte, når det kommer til at skulle gøre dit hus klar til at blive solgt? Så kan du læse med her, og få tips til, hvad du skal gøre, før du lader dit hjem komme ud på boligmarkedet. På den måde kan du øge dine chancer for at modtage et solidt tilbud fra en køber. Det er gennem alt fra rengøring af huset og iscenesættelse af husets rumme til ommaling og depersonalisering af dem. Herunder finder du fire gode tips til, hvor du kan starte, når du skal sætte dit hjem til salg.

Få hjælp til, hvordan du skal starte processen

Sørg først og fremmest for at sætte dig ind i, hvad dit hjem er værd, hvordan du sælger det, og hvad du skal have klar for at kunne sælge det. Det kan du gøre ved at få hjælp af en ejendomsmægler, men også med hjælp fra en boligadvokat. Denne boligadvokat tilbyder for eksempel hjælp til at sælge din bolig, så du får den bedste oplevelse med handler og kan komme godt og sikkert videre. De kan hjælpe med at udarbejde de nødvendige dokumenter, udfærdige en købsaftale og sørger for, at alle krav bliver overholdt.

Rengør dit hus grundigt 

Første indtryk af hjemmet betyder meget. Derfor er det vigtigt, at du ikke lader dårlig lugt, snavsede gulve eller støvede overflader gøre, at en potentiel køber springer fra. Inden du sætter dit hjem til salg - og også under hele salgsprocessen - er det derfor vigtigt, at du holder dit hjem rent. Det indebærer både rengøring af toiletter, aftørring af overflader, støvsugning af gulve, rengøring af tæpper, og andre vigtige områder i hjemmet. På den måde er du sikker på, at hjemmet altid er indbydende for de potentielle købere, der kommer og ser på det.

Ryd ud og organiser hjemmet

At rydde ud i dine ting og organisere pladsen og tingene i hjemmet, er en god måde, hvorpå du kan appellere til potentielle købere. Når et hjem er fri fra rod, kan købere fokusere på det egentlige hjem, i stedet for, at øjet falder på skrammel, nips og overfyldte skabe. Det gør det også nemmere for de potentielle køber at forestille sig, hvordan de kan indrette hjemmet, hvis det skulle blive deres.

Mal væggene 

Når du har besluttet dig for, at du ønsker at sælge dit hjem, er det også tid til at male det igen. Start med at male de farvede vægge over med neutrale farver. Hold dig til hvid, lyse gråtoner eller lyse beige vægfarver, når du maler. Disse nuancer får dit hjem til at se større, lysere og mere indbydende ud. Tilføjelse af et nyt og frisk lag maling i hjemmet, vil også hjælpe med at dække over de skrammer, som væggene kan have, og vil samtidig også fungere som en tom tavle, som potentielle købere selv kan udfylde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark

Statsministeren mødte læserne: Se Mette Frederiksen forklare, hvorfor hun vil af med forsvarsforbeholdet

Danmark For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Danmark

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Podcasts

Lyt: Mette Frederiksen har fundet sin store fortælling til valgkampen

Udland

Putin: Vi er klar til at drøfte korneksport fra Ukraine

Udland

Forskere: Rusland stopper næppe med fremskridt i Donbas

Udland

Harpoon-missiler fra Danmark er nået frem til Ukraine

Ukraines forsvarsminister bekræfter lørdag på Facebook, at hans land er i gang med at modtage Harpoon-missiler fra Danmark.

Indland For abonnenter

Forsker om velfærd: - Man belønner og anerkender folk for at give urealistiske løfter

Velfærd: Udfordringen er til at få øje på, i 2030 vil der mangle 44.000 ansatte i det offentlige, og flertallet vil mangle i kommunerne, med andre ord i blandt andet ældrepleje, skoler, børnehaver og vuggestuer.

Udland

Kvindelig festdeltager stoppede potentielt masseskyderi i USA

En kvindelig festdeltager stoppede et potentielt masseskyderi i USA, da hun denne uge trak sin pistol frem og skød mod en mand, der havde åbnet ild med en halvautomatisk riffel mod en større menneskemængde.

Danmark

Efter gentagne afvisninger: Skatteminister åbner døren for forbud mod spilreklamer

Danmark

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Debat

Debat: Identitetspolitisk galskab hos DR

Debat

3F om de manglende hænder: Ulven kommer - ikke

Erhverv

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Indland

Borgmester i Grønlands største kommune stopper efter boligsager

Indland

Overtændt publikum afbrød koncert: Jelling fortsætter som normalt

Debat

Debat: Vi skal gøre mere for at bekæmpe og forebygge ludomani