Annonce
Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark giver dig her sine bedste tips til, hvad du skal høre på podcast.
Danmark

Her er redaktørens podcastanbefalinger til dig

Podcast: Der følger lyd med, når du abonnerer på din lokale avis. Du kan nemlig høre podcasts, som er lydfortællinger. Du kan høre dem, når du har tid. De er gode at tage i ørerne, når du alligevel er ude og køre eller som adspredelse hen over opvasken. Redaktør på Podcasten Danmark, Signe Vestergaard Bansø kommer her med sine anbefalinger til dig:

1 "Politik med Funding og Løvkvist"

Pernille Vermund drikker en øl i podcasten "Politik med Funding og Løvkvist". Og så fortæller hun, at det overhovedet ikke var meningen, at hun skulle være formand for Nye Borgerlige. Hør hvorfor hun alligevel blev det i "Politik med Funding og Løvkvist". Arkivfoto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Hvem er mest fimset? Nye Borgerliges formand Pernille Vermund eller politisk redaktør Thomas Funding? Det får du svaret på i denne udgave af "Politik med Funding og Løvkvist", for hvem er det egentlig, som drikker fimset øl? Og så leverer podcasten masser af viden om Pernille Vermund, som jeg lærte bedre at kende, da jeg lyttede med. Derfor anbefaler jeg den til dig. 

2 "Vinskolen"

I podcasten "Vinskolen" bliver lytterne klogere på vin. Både hvad man skal drikke, og hvordan man taler med om det. 

I podcasten "Vinskolen" bliver lytterne undervist i vin. Ikke på den der skoleagtige måde, men på den hyggelige og oplysende måde, hvor man går derfra med godt tips til, hvor man skal købe de bedste vine. Og hvad man skal sige, hvis man trods corona kommer i et selskab, hvor der bliver drukket vin. Jeg lærer noget hver gang, derfor anbefaler jeg podcasten til dig. Den er her.

3 "Ring hjem, Emil"

Emil Jørgensen er i Odense-bydelen Vollsmose i denne uge. Her ringer han hjem for at fortælle chefredaktør Peter Rasmussen om, hvorfor så forholdsvist mange i Vollsmose er smittet med corona. Hør svaret i "Ring hjem, Emil".

Jeg elsker at følge med, når journalist Emil Jørgensen planter sig lige netop på det sted, som alle taler om - og ringer hjem i podcasten "Ring hjem, Emil". I denne uge har han været i bydelen Vollsmose i Odense for at finde svaret på, hvorfor forholdsvist mange er smittet med corona der. Hør ham holde redaktionsmøde med chefredaktør Peter Rasmussen, som Emil formår at overraske. Måske du også bliver overrasket. Jeg gjorde i hvert fald i, hør podcasten her.

4 "Bilklubben"

Anders Breinholt er vært på den nye podcast "Bilklubben". Den er fed, hvis man er interesseret i biler. Og hvis man ikke er, er den alligevel et lyt værd. Der er nemlig unik viden om Kongehuset, som er virkelig interessant. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Jeg er lige gået i gang med at lytte til den nye podcast "Bilklubben". Jeg er egentligt ikke ret interesseret i biler, men i podcasten bliver der nørdet biler på en virkelig interessant måde, og for eksempel fik jeg virkelig unik viden om, hvordan Kongehusets biler er indrettet indvendigt. For eksempel hvor mange askebægre, der er i bilerne. Hvis du er interesseret i at vide det, eller i biler generelt, så vil jeg anbefale dig den her podcast, hvor bilentusiast Anders Breinholt har tre bileksperter i studiet. Du finder den i appene Podcasts eller Spotify på din smartphone.

Forsiden netop nu
Danmark

Så meget kan din bil sladre om dig og din kørsel: - Det korte svar er alt, man kan forestille sig

Danmark

Ulf har spist PFOS-forgiftet kød i tre år - men ingen ved, hvor forureningen kommer fra

Danmark For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Podcasts

Lyt: Afgørelsens time for DF: Hvem vinder?

Indland

Styrelse maner til ro efter fund af giftstof i Odense-kød: 'Meget lille risiko' for skadelige konsekvenser

Danmark

USA slår alarm: Rusland kan angribe Ukraine når som helst

Danmark For abonnenter

USA advarer om russisk angreb på Ukraine

Ukraine/USA/Rusland: Mens Vesten i stigende grad frygter en russisk invasion af Ukraine, tager ukrainerne selv situationen med ophøjet ro.

Udland For abonnenter

Øriget Tonga lider på flere fronter efter voldsomt vulkanudbrud

Der er mindst tre ting, der gør det svært at få nødhjælp frem til Tonga, efter at øriget lørdag blev ramt af et voldsomt vulkanudbrud, der udløste en askesky og en tsunami.

Erhverv

Dansk medicinalfirma vil nedlægge 1000 stillinger

Leo Pharma vil over de næste to år nedlægge 1000 stillinger.

Udland

Danskere advares - situation i Ukraine kan ændres hurtigt

Danmark

Politiet har ingen fartmålinger: Alligevel er Lars' Tesla beslaglagt på sjette måned

Indland

Nye tal: Her er de mest populære børnenavne

Erhverv For abonnenter

Sultne virksomheder øjner udenlandske hænder

Debat

Provokunstneren Uwe Max Jensen i læserbrev: Jeg skylder Novak Djokovic en undskyldning

Erhverv

Novak Djokovic og fruen har købt dansk coronaselskab

Kultur

'Danmarks næste klassiker' er bedste tv i øjeblikket: Det er helt ligegyldigt, hvem der vinder

Debat

DBU: Sidste års succes for dansk fodbold skal bruges til at styrke fællesskabet