Annonce
Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark.
Danmark

Her er redaktørens anbefalinger til dig

Når du abonnerer på en lokal avis, følger der meget mere end avisen med. Blandt andet kan du høre podcasts, som er lydfortællinger, som du kan høre, når du har tid. Tag dem for eksempel med, hvis du er en af dem, som går meget for tiden. Her er redaktørens anbefalinger til, hvad du skal høre:

"Politik med Funding og Løvkvist"

Politisk redaktør på Avisen Danmark Thomas Funding har fået nyt job, men i afskedsgave til lyttere af den politiske podcast er han taget på turné med politisk journalist Kasper Løvkvist. De taler med politikere, som man gerne vil drikke en øl med. Det er der kommet nogle virkelig lytteværdige podcasts ud af, som jeg vil anbefale dig at høre. Hvis du ikke har hørt den politiske podcast før, så er det her din chance for at hoppe på. Find første afsnit her.

"Danmark fortæller"

Danmark fortæller

Vil du hellere høre avisen end læse den, så er løsningen her. I "Danmark fortæller" læser avisens journalister deres bedste artikler op, så du kan tage avisen i ørerne. Her er både et fantastisk interview med Danmarks tech-ambassadør og fortællingen om Bjarne, som fik overset en kræftknude af flere læger i videokonsultationer. Det er gode lytteoplevelser, derfor anbefaler jeg dem.

"Podcasten Danmark"

I Podcasten Danmark får du blandt andet hele historien om, hvordan Landbrugsstyrelsen kunne regne 500 millioner forkert. En regnefejl som skatteyderne kommer til at betale.

Her starter vi historierne forfra og giver dig hele sagen fra start til slut. På en let tilgængelig måde får du mulighed for at få overblik over komplicerede sager som planer om at centralisere behandling af kræft hos børn, og hvordan Landbrugsstyrelsen kan regne 500 millioner forkert. Den velfortalte historie er i fokus her, og vi gør os umage for at gøre det svære både let og spændende. Derfor anbefaler jeg podcasten til dig.

"Hjernekassen på P1"

Peter Lund Madsen har en særlig evne til at gøre forskning og videnskab interessant, og derfor elsker jeg at høre "Hjernekassen på P1". Peter har eksperter i studiet, og sammen gør de mig klogere på alt fra Kennedy-familien til de nye coronavacciner. Jeg vil anbefale et af mine yndlings P1-programmer til dig. Du finder det her.