Annonce
Signe Vestergaard Bansø, podcastredaktør hos Avisen Danmark, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.
Danmark

Her er fire anbefalinger fra podcastredaktøren

Når du abonnerer på avisen hos Jysk Fynske Medier, så får du også mulighed for at lytte til podcasts. Det er lydfortællinger, og der er en lang række på hylderne, som du kan vælge efter interesse. Men vil du have gode tips til, hvad du kan høre, så kommer der her fire anbefalinger fra podcastredaktør Signe Vestergaard Bansø:

" Gangbar"

Tag "Gangbar" i ørerne, hvis du alligevel er ude og gå tur. Så er du sikret en gåtur med en interessant person.

Podcasten "Gangbar" er på rekordtid blevet super populær. Konceptet er enkelt, vært Tommy Byrne går en tur og taler med en aktuel og interessant person. Og senest har han tidligere cykelrytter Jesper Skibby med ude og gå. Måske du husker Skibby som den karismatiske cykelrytter, altid klar med en kæk bemærkning. I "Gangbar" får man også et andet billede, fra en ærlig Skibby. Derfor anbefaler jeg podcasten.

"Mortens Madklub"

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

I "Mortens Madklub" bliver jeg klædt på til at brillere i køkkenet hen over weekenden. Madredaktør Mortens Vilsbæk øser ud af sin mangeårige erfaring og giver masser af tips til lytterne sammen med landets sejeste kokke. Vil du gerne have gode råd til, hvordan du får mest ud af asparges?Så synes jeg, at du skal give "Mortens Madklub" et lyt?

"Erhvervsklubben"

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

I "Erhvervsklubben" hører jeg de største erhvervshistorier med særligt udvalgte kilder, som klæder mig på, så jeg kan tale med om negative renter og konkurser. Og så er der også lidt erhvervssladder, for eksempel når Danske Bank igen er i problemer. Det gør mig både mere vidende og underholder mig på en gang. Derfor anbefaler jeg podcasten til dig.

4 Q&CO

Hver torsdag får jeg de sidste nyheder og sladder fra mediebranchen. Leveret af altid skarpe Henrik Qvortrup. Han tager gæster, chefer og sin medvært under kærlig behandling i podcasten, hvor ingen kan vide sig sikre. Jeg glæder mig altid til mit ugentlige nyhedsfix i Q&CO, derfor anbefaler jeg podcasten til dig.

Forsiden netop nu
Udland

WHO: Ny variant giver grund til bekymring

Danmark

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Danmark

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Podcasts

Lyt: Eksperimentbarn: Jeg græd stille under dynen

Indland

Sangeren Jimilian vinder Vild med dans

Udland

Tre personer fundet døde under uro i Salomonøernes hovedstad

Kultur For abonnenter

Volbeat-forsanger Michael Poulsen har samlet mod i årtier: - I dag tør jeg stå ved, at de døde flytter med

Musik: Da Michael Poulsen og hans familie flyttede ind i deres nye hus i Næstved-forstaden Appenæs i slutningen af 2019, skete der det, der er sket hver eneste gang, Volbeat-forsangeren er rykket ind i en ny lejlighed eller et nyt hus, siden han var barn. Noget andet end flyttekasser blev fragtet med.

Danmark

Ny coronavariant spreder sig fra Sydafrika: Det ved vi indtil videre

Corona: Alarmklokkerne ringer verden over, efter en ny coronavariant, der ser ud til at stamme fra Sydafrika, er begyndt at sprede sig.

Sundhed

Kristine: Hver gang jeg har en klient igennem et forløb, bliver jeg både rørt og forundret

Føles dit liv tungt, trist, hårdt og uretfærdigt? Har du følelsen af, at dit liv er tungt, hårdt, trist eller uretfærdigt? Og kan du ikke komme videre uanset hvor hårdt du prøver? Har du følelsen af, at du ikke fik lige så gode kort på hånden i livet, som alle de andre? At du ikke selv er herre over dit liv, fordi der bliver ved med at ske dårlige ting? Uden at du aner hvorfor eller hvordan du kan få det til at stoppe?

Danmark

Aftale på 10 milliarder kroner på plads: Skal sikre flere billige boliger i store byer

Indland

Sundhedsstyrelsen anbefaler covid-19-vaccine til 5-11-årige: -  Det har vi brug for

Danmark

Wammen placerer ansvar for minksag hos Mogens Jensens ministerium

Danmark

Tidligere departementschefs sms'er er genskabt i minksag

Indland

Professor: Vacciner kan nemt modelleres efter ny variant

Erhverv

Frygt for ny coronavariant giver kursfald til danske aktier

Kultur For abonnenter

'Du skal hjælpe mig med at ende det hele' - Fransk film sætter aktiv dødshjælp på spidsen

Debat For abonnenter

Meningsmager Pernille Skipper: Vil Venstre også kurere pest med topskattelettelser?