Annonce
Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen er en af dem, som må vente lidt på at kunne se godt ud med cykelhjelm. Han kan passende fordrive ventetiden med en af podcastene fra "Ugens lyd". Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Podcasts

Hør podcasts mens vi venter på bedre tider

Podcasts: Restriktionerne bliver færre på søndag, vi kan snart mærke, at det bliver lysere, corona slipper formentlig taget i foråret, og en dag kommer vi måske til at se godt ud med cykelhjelm.

Alt godt kommer til den, der venter, siger man. Og jeg synes, at du skal fordrive ventetiden med de podcasts, som jeg vil anbefale dig i denne uge.

1 Hvem rydder op i Dansk Folkeparti?

Kasper Løvkvist og Casper Dall diskuterer blandt andet i denne uges udgave af "Politik med Løvkvist og Dall", hvem som kan samle stumperne i Dansk Folkeparti. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

Ventetiden på "Politik med Løvkvist og Dall" er allerede forbi, for de to politiske nørder er tilbage fra juleferie. Og de vender tilbage med fuld power i podcasten.

Her diskuterer de, hvem der kan rydde op i Dansk Folkeparti, hvor lokale DF'ere er meget i tvivl om, hvilken kandidat de skal bakke op om. Og så ser de på konsekvenserne af Radikales nej tak til en S-regering.

avisendanmark.dk/podcasts - Politik med Løvkvist og Dall

2 Hvorfor er dronning Margrethe så populær?

Dronning Margrethe er omdrejningspunkt i denne uges "Ugens vigtigste" i anledningen af sit 50-års regeringsjubilæum. I podcasten får du en forklaring på, hvorfor hun er så populær. Foto: Eric Feferberg/AFP/Ritzau Scanpix

I denne uge kunne dronning Margrethe fejre sit regeringsjubilæum, og som altid scorer hun højt i popularitetsmålinger blandt danskere. Hun tør være sig selv, men holder os alligevel på afstand. Hun er oprigtig interesseret, og "gider ikke" eksisterer ikke i hendes verden.

Det er nogle af buddene på årsagen til hendes popularitet. Hør podcasten "Ugens vigtigste" og få mere af forklaringen.

avisendanmark.dk/podcasts - Ugens vigtigste

3 Hvem er kongen af Føtex Bistro?

Mogens Thorslunds søn Kenneth Thorslund fortæller om sin far, som han selv måtte arbejde for at træde ud ad skyggen af. Hør hvordan i podcasten "Danmark fortæller".

Hvem er egentlig kongen af Føtex Bistro? Og hvordan blev han det? Det og meget andet får du svar på i to fremragende oplæsninger i "Danmark fortæller", hvor journalist Tommy Byrne tager dig med ind i en historie om en tidligere fynsk cykelhelt, som også var kriminel, tidligere mangemillionær og konkursramt.

Hør hele historien om den fynske cykelrytter og levemand Mogens Thorslund fortalt af hans søn og læst op af Tommy Byrne.

avisendanmark.dk/podcasts - Danmark fortæller

Forsiden netop nu
Danmark

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Danmark

DF'er langer ud efter partidronning: Pia blander sig for meget

Erhverv

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

Podcasts

Lyt: Afgørelsens time for DF: Hvem vinder?

Indland

Dansk piratmission ventes at runde 177 millioner kroner

Udland

Fire er fundet døde i isnende kulde i Canada nær USA's grænse

Danmark

Anjas operation er blevet udskudt to gange: - Man skal omstille sig til det hver gang

Ventetider: Anja Kulby Rick fra Sønderborg er en af de tusindvis af danskere, der har fået udskudt en operation som følge af belastning på sygehusene fra coronavirus og sygeplejestrejke. To gange endda.

Danmark

- Vi står jo tilbage med en masse spørgsmål: Borgere skal smide kilovis af kød ud, men det har ikke været farligt at spise det, siger myndighederne

Seden: Harmløst eller potentielt alvorligt?

Udland For abonnenter

Vestens ledere advarer om høj pris for russisk angreb på Ukraine

Det bliver dyrt, hvis Rusland går ind i Ukraine militært.

Danmark

Dall: Derfor er spionsag katastrofal for regeringen

Danmark

Tæt på dødt løb i DF's folketingsgruppe: Henriksen får ny støtte

Danmark

overblikket her: DF's folketingsgruppe er splittet i formandsstrid

Danmark

Alle blå partier vil afskaffe kravet om mundbind

Indland

Regeringen kommer med plan for restriktionerne på onsdag

Erhverv For abonnenter

Utallige landbrugsejendomme ramt af indbrud: To tyverier af kostbart udstyr har kostet maskinstation 1,7 millioner kroner

Kultur For abonnenter

Ralph Fiennes imponerer i 'The King's Man': Overvældende, overrumplende og næsten perfekt

Debat

Kronik: Energi fra sol og vind - der er intet alternativ til grøn omstilling