Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Guide til en fed sommer i Danmark

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står årets sommerferieplaner på at blive inden for landets grænser og nyde den danske sommer? Der er heldigvis masser af gode oplevelser at hente i Danmark og spændende steder at besøge. Mangler du lidt inspiration til familiens sommerplaner? Så er denne guide til dig.


Roadtrip på de danske veje

Der er rigtig mange hyggelige veje i Danmark, og når vejret er godt, er det skønt at rulle vinduerne ned og køre forbi marker og skove eller langs med kysten. Man kunne sagtens tage på roadtrip rundt i landet og opleve alle hjørner af Danmark. Her kan man fx køre målrettet fra by til by og opleve museer og kultur rundtom i landet, eller man kunne udelukkende køre på Margerit-ruten for en naturskøn oplevelse. I kan evt. have overnatninger på en hyggelig kro eller på et fedt hotel i en af de større byer. Hvis man har lyst til at gøre denne køreferie ekstra lækker, kan man få fat i en sommerbil at køre rundt i. Sæsonleasing tillader fx at køre rundt i en fed cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne. Oplev sommer i Danmark fra et helt nyt perspektiv!


Smagen af Danmark

Er du nysgerrig på kultur og vild med nye smagsoplevelser, kan du planlægge en ferie med fokus på at smage egnsretter eller lækre råvarer fra forskellige steder i landet. Tag til kysten og oplev fiskekulturen og alle de lækre specialiteter med fisk og skaldyr. Måske det er tid til at smage østers, hvis du ikke har prøvet det endnu? Man kan besøge unikke farme med særlige kvægracer, opleve hvordan de laver salt på Læsø eller lede efter Danmarks bedste isbod. Hvis du elsker selvforkælelse i form af lækker vin og/eller øl, kan du også prøve at besøge en producent eller forhandler, se hvordan det bliver produceret, få spændende viden om emnet og afslutte med en lækker prøvesmagning. Mulighederne er mange, hvis man er glad for mad!


Sommerhusophold

Den helt klassiske sommerferie i Danmark er bl.a. et ophold i sommerhus – og med rigtig god grund. Det er rigtig lækkert bare at kunne slappe helt af i en hyggelig lille hytte nær stranden eller i skoven og kan være den ideelle løsning, hvis man er kørt træt efter overarbejde. Det kræver nemlig ikke så meget, og man behøver ikke nødvendigvis tage rundt og se seværdigheder. Man kan nyde en god bog og spille brætspil i ro og mag i mere afslappede rammer end derhjemme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark

Politiet opdagede først søndag de urovækkende videoer før Field's-skyderiet: - Havde man været skarpere, havde man måske kunnet forhindre angrebet

Danmark

Kronprinsen og prins Christian deltager i mindehøjtidelighed for skudofre

Klumme

Kirstine var på vej til koncert - men endte med at sove i en fremmed kvindes lejlighed: - Vi er der for hinanden, når katastrofen rammer

Podcasts

Lyt til "Det blå hjørne": Vanopslagh disser Mette Frederiksen og hædrer Uffe Ellemann-Jensen

Udland

EU-parlamentarikere kritiserer investeringer i gas og atomkraft

Udland For abonnenter

Uvished om krigen i Ukraine sender flere og flere russere til astrolog

Danmark

Ubesvarede opkald og månedlang ventetid: Psykisk sårbare må se langt efter hjælp

Psykiati: Kort tid før at den 22-årige mand skød og dræbte tre personer i Field’s søndag eftermiddag og sårede flere andre, prøvede han at kontakte en kriselinje. Uden held.

Danmark

Nationalbankdirektør: Ond spiral truer dansk økonomi

Stigende priser på alt fra brød, benzin og elektricitet samt højere lønninger er en farlig cocktail.

Danmark

Alle alvorligt sårede i Field's-skyderi er uden for livsfare

Alle fire personer, der søndag blev alvorligt såret i forbindelse med skyderi i Field's, er nu uden for livsfare.

Erhverv

SAS søger om konkursbeskyttelse i USA

Danmark

Field's vil evaluere beredskab grundigt efter skyderi

Erhverv

Nej, SAS er ikke gået fallit. Få en forklaring - og forstå, hvorfor bestyrelsesformanden fløj med Norwegian

Danmark

Regeringen og støttepartier giver statsministeren en næse

Danmark For abonnenter

Blodsugende smittebærer, giftslanger og dragegift-fyldte fisk: Sådan undgår du fem af Danmarks farligste dyr

Erhverv

Vestjysk SAS-styrmand: Strejken kan have fatale konsekvenser for min fremtid som pilot

Udland

HBO Max dropper originale produktioner i Danmark og andre lande

Debat

Danmarks ambassadør i Nederlandene: Dansk omstillingshjælp til hollænderne