Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Gode råd, hvis du overvejer lektiehjælp til dit barn

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lektielæsning kan for mange børn drille og det kan som forældre nogle gange være besværligt at være et alvidende opslagsværk. Derfor kan det være rart med en hjælpende hånd, som kan overtage de faglige udfordringer. Privat lektiehjælp kan nemlig være en nødvendighed. Det kan både være et ekstra pusterum i en ellers travl hverdag. Eller det kan også være med til at give ens børn et ekstra pres, hvis man som forældre har for store ambitioner. En god lektiehjælper kan være med til at give børn lysten til både at lære og skabe gode resultater i skolen. Men i sidste ende så bør man overveje, hvis behov det er man egentlig dækker? Leder man efter en lektiehjælper til ens barn, så tjek gotutor.dk ud.


Hvis behov er lektiehjælpen?  

En lektiehjælper til ens barn kan være uundværligt, men man bør altid overveje om ens barn reelt har et behov for hjælpen. Man bør altid som forældre være opmærksom på, om det er ens barns eller ens eget behov, som man dækker ved at hyre en lektiehjælper. I samfundet har man nemlig en tendens til, at alle børn skal være 12-tals elever, og hvis det er årsagen til at vælge privatlektiehjælp, så bør man måske revurdere sagen. Det kan nemlig hurtigt komme til at blive forældrenes projekt, og ikke længere barnets hobby. Derudover mener eksperter, at man ikke bør hyre en lektiehjælper til ens barn, hvis det er fordi man ønsker, at en anden skal overtage tjansen. Hvis man hellere selv som forældre vil fokusere på egne ambitioner, så kan man i sidste ende komme til at miste en vigtig tid med ens barn.

Hvis man får besøg af en lektiehjælper, så behøver det eneste på skemaet ikke at være gloser og ligninger. Faktisk er det sociale aspekt ligeså vigtigt som det faglige. Derudover så er en enkelt gang om ugen med en lektiehjælper rigeligt til at hjælpe barnet igennem ugens faglige indhold.


Hvordan ved man om ens barn har et behov?

Hvis man som forældre ikke længere selv kan hjælpe ens barn med lektierne eller føler, at ens pædagogiske evner ikke længere rækker, så kan det være på tide med en lektiehjælper. Derudover kan det være en god ide med en lektiehjælper til ens barn, hvis barnet halter bagefter i timerne eller i nogle enkelte fag, og har gjort det over en længere periode. Derudover kan der også være et behov, hvis barnet ikke har knækket læsekoden. Hvis ens barn har særlige behov, som f.eks. ordblindhed. Hvis lektielæsning altid bliver konfliktfyldt, og man som forældre ikke længere kan håndtere sagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark

Politiet opdagede først søndag de urovækkende videoer før Field's-skyderiet: - Havde man været skarpere, havde man måske kunnet forhindre angrebet

Danmark

Kronprinsen og prins Christian deltager i mindehøjtidelighed for skudofre

Klumme

Kirstine var på vej til koncert - men endte med at sove i en fremmed kvindes lejlighed: - Vi er der for hinanden, når katastrofen rammer

Podcasts

Lyt til "Det blå hjørne": Vanopslagh disser Mette Frederiksen og hædrer Uffe Ellemann-Jensen

Udland

EU-parlamentarikere kritiserer investeringer i gas og atomkraft

Udland For abonnenter

Uvished om krigen i Ukraine sender flere og flere russere til astrolog

Danmark

Nationalbankdirektør: Ond spiral truer dansk økonomi

Stigende priser på alt fra brød, benzin og elektricitet samt højere lønninger er en farlig cocktail.

Danmark

Alle alvorligt sårede i Field's-skyderi er uden for livsfare

Alle fire personer, der søndag blev alvorligt såret i forbindelse med skyderi i Field's, er nu uden for livsfare.

Udland

Rusland vil overveje at opsige historisk aftale med Norge

Formanden for det russiske underhus, Dumaen, foreslår, at et udvalg på ny skal overveje en historisk aftale om grænser i Barentshavet med Norge.

Erhverv

SAS søger om konkursbeskyttelse i USA

Danmark

Field's vil evaluere beredskab grundigt efter skyderi

Erhverv

Nej, SAS er ikke gået fallit. Få en forklaring - og forstå, hvorfor bestyrelsesformanden fløj med Norwegian

Danmark

Regeringen og støttepartier giver statsministeren en næse

Danmark For abonnenter

Blodsugende smittebærer, giftslanger og dragegift-fyldte fisk: Sådan undgår du fem af Danmarks farligste dyr

Erhverv

Vestjysk SAS-styrmand: Strejken kan have fatale konsekvenser for min fremtid som pilot

Udland

HBO Max dropper originale produktioner i Danmark og andre lande

Debat

Miljøminister Lea Wermelin: Vi er langtfra i mål, men vi er på rette vej mod en grønnere fremtid