Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Fysiske butikker øger fokus på online-marketing

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I takt med at der kommer flere og flere webshops til, og at danskerne samtidig tyer mere og mere til onlineshopping, er det nødvendigt for de fysiske butikker at øge fokus på online-marketing. Derfor kan du i denne artikel læse meget mere om online-marketing, og hvad der skal til at for at lokke flere kunder til gennem leadgenerering


Hvad er leadgenerering?


Leadgenerering har faktisk altid eksisteret, men ikke desto mindre er der mange, der ikke kender fænomenets betydning. Helt grundlæggende handler leadgenerering nemlig om at lokke kunder til butikken, hvilket alle dage har været et klart defineret mål for de fleste fysiske butikker såvel som nystartede webshops.


Måden, du gør det på, er ved at få de besøgende til at udføre en bestemt handling. Dog er fokus her ikke længere på fysisk handling, men derimod online handling. Det er nemlig afgørende, at de fysiske butikker tænker mere i online-marketing for at imødekomme den teknologiske udvikling og forbrugernes brug af internettet, smartphones og sociale medier.


I takt med at forbrugernes medievaner har udviklet sig drastisk, har metoderne også ændret sig meget de sidste 50 år. Og det er også i forbindelse med teknologien og de moderne metoder, at virksomheder har svært ved at lykkes med succesfuld leadgenerering, af den årsag at markedet er blevet meget mere kompliceret. Inden vi går videre med de moderne metoder, kan du læse mere om leads, som mere konkret handler om, at en potentiel kunde har vist interesse for din virksomhed, produkt eller tjeneste på den ene eller anden måde.


Sådan lykkes du med salg


Selvom de fysiske butikker stadig lever i bedste velgående, er det vigtigt, at din butik ikke står alene. Det vil sige, at du derimod bør tænke din virksomhed ind i en gennemdigitaliseret værdikæde, som hele tiden er skræddersyet til målgruppen. Det vil sige, at det i den forbindelse også er vigtigt at tænke på målgruppens medievaner, behov, adfærd, interesser og meget mere, da både kunder og markedet har været igennem en modningsproces inden for den sidste tid.


Flere og flere er blevet fortrolige med online handel, hvorfor der i den grad bør være et godt samspil mellem offline og online, hvor du ikke kun satser på fysisk salg. Sørger du for at favne den digitale udvikling, vil du nemlig opleve succes – hvis du vel at mærke formår at udnytte leadgenerering.


Leadgenerering handler nemlig om at finde unikke måder at tiltrække potentielle kunder på, så du på længere sigt kan øge din omsætning og blandt andet få flere tilbagevendende kunder. Men for at nå dertil er det vigtigt at indsamle værdifulde data om jeres leads, så i efterfølgende kan skabe content ud fra det data.


For succesfuld leadgenerering er det nødvendigt med værktøjer som blandt andet Sleeknote, der er en populær leadgenerering, som kan poppe op på din hjemmeside og herigennem indsamle leads. Det sker blandt andet gennem tilmeldinger til nyhedsbreve eller kundeklubber. Om du skal vælge det ene eller det andet værktøj, afhænger af din målgruppe og ikke mindst din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark

Lyt eller læs: Trend spreder sig i landet: Kakaotrance i Svendborg

Indland

Kæmpe smitteudbrud efter julefrokost med gymnasieelever: 38 bekræftet smittet med omikron-variant

Danmark

Dall: Nu kulminerer måneders dårligdomme for Mette Frederiksen

Podcasts

Lyt: Da Frøken Klokken gik i byen med de unge ingeniører

Indland

En uge efter Martin Jensen-koncert er ti Omikron-tilfælde fundet

Udland

Tysklands liberale parti godkender regeringsalliance

Indland

Frants fandt guldørering fra vikingetiden i Bøvling: Som at få en sms fra fortiden

Mange skatte er gravet frem fra den sorte, danske muld gennem tiden.

Indland

Formodet pirat har fået amputeret ben om bord på Esbern Snare

En af de formodede pirater, der befinder sig om bord på fregatten "Esbern Snare", har fået amputeret sit ben af dansk personale.

Danmark

Fire meninger: Hvorfor tager du til kakaoceremoni?

14 mennesker sidder i cirklen til kakaoceremoni i Svendborg tirsdag aften; mænd og kvinder, unge og ældre, danskere og enkelte udlændinge.

Danmark

Sygeplejerskekonflikt smitter af på studerende: - Jeg frygter, at jeg kommer til at lave fejl

Danmark

Departementschef stoppede sms-sletning allerede i april

Danmark

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Danmark

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Debat

Debat: Boligaftalen er for hele Danmark

Erhverv

Lizette Risgaard: De Konservatives finanslov er gift for vores samfund

Kultur For abonnenter

Standup-komiker Mark le Fêvre: - Når man joker med noget, tager man lidt af magten tilbage

Debat

Kronik: Angela Merkel takker af - Forholdet til Tyskland har aldrig har været bedre