Annonce
Danmark

Fotograf hyldes for smuk timelapsevideo, der har været tre år undervejs: Se den her

Fotograf Jonas Høholt har brugt tre år på at fange Jyllands natur på video. Efter tre måneders redigeringsarbejde er videoen klar, og nu hylder folk den. Se den i bunden af artiklen.
Annonce

Jylland: I 2017 gik den århusianske fotograf Jonas Høholt i gang med et personligt videoprojekt. Tre år senere er det endelig færdigt.

Projektet er en såkaldt timelapsevideo, der består af hundredevis af stilbilleder, som er sat sammen, så det ligner en video.

Alle billederne er fra den jyske natur, fra Sønderjylland til Skagen.

I videoen er der billeder fra Vestkysten, Mols Bjerge og massevis af andre unikke områder, og efter godt tre måneders redigeringsarbejde har han sendt den lidt over tre minutter lange video ud på sin personlige konto på video-mediet Vimeo, hvor den allerede er blevet set over 33 tusind gange. Og folk har været voldsomt imponerede.

- Det er tydeligt, at folk godt kan lide at se det almindelige Danmark, men på en vild måde. Vores eget lille land kan sagtens være smukt, og jeg tror folk har fundet en ro i videoen, og den har ramt på det rigtige tidspunkt. Folk siger, de har fået øjnene op for, hvor meget smuk natur, der er tæt på dem, siger Jonas Høholt.

- Det er fedt som fotograf at kunne være med til at ændre folks syn på naturen, især i denne tid.

Jonas Høholt drev indtil slutningen af 2019 sin egen fotografvirksomhed i Aarhus, men har siden trukket stikket for at flytte til Nordjylland.

Se videoen ovenfor.

Der er billeder fra hele Jylland i videoen, blandt andet fra Mols Bjerge og Moesgaard. Foto: Jonas Høholt
Jonas Høholt er kendt over hele landet for sine timelapse-videoer, som han blandt andet har lavet for VisitAarhus. Foto: Jonas Høholt

JUTLAND II | Breath of the Seasons from Jonas Høholt on Vimeo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Debat

Debat: Sygepleje er ikke et kvindefag

Annonce