Annoncørbetalt indhold

Forny hjemmet med professionel rådgivning fra AUBO

Denne artikel indeholde sponsoreret indhold.

Har du længe haft planer om at få et nyt køkken, bad eller bryggers og lagt penge til side hver måned for at få råd? Så skal du også ende med at få fornyelse af kvalitet for pengene, og det kan du fx få ved at finde et tilbud inde på https://aubo.dk/, der leverer alt inden for rum med konkrete temaer som det lyse, skandinaviske køkken og det farverige badeværelse – og helt ned til de konkrete detaljer som greb på skabene og valg af materiale til bordplader og vaske.

Skal dit nye rum blive flot, er du nærmest nødt til at vælge tema. Ikke at du behøver have en rød tråd i stilvalg for alle husets rum, men hvert enkelt rum bør have en tydelig identitet. Du kan fx tænke på skellene moderne vs. klassisk eller retro, sort/hvid farveskala vs. de mørkere jordfarver, og skellet minimalisme vs. pragt er også værd at overveje, når du vælger dit tema.

Her er det især vigtigt, at du overvejer, om du vil gå med nogle af tidens trends i temaet, eller om du i stedet vælger at fokusere på en stil, som personligt udstråler dig og din familie, da det er meget forskelligt fra person til person, hvilket tema og stil der ønskes.

Det er desuden også vigtigt, at du i samme ombæring overvejer, hvilke funktioner du ønsker, at rummet skal opfylde, da det også vil spille ind på både design, materialevalg samt indretning. Det er vigtigt, at der er plads til de aktiviteter, din familie har i hverdagen.

Tænk også helt ned i detaljerne, når du skal forny et rum i hjemmet. Det er jo trods alt dig, der skal leve med rummet bagefter. Hvordan kan grebene på skuffer og skabslåger placeres, så det er mest belejligt for dig? Hvordan skal spejlet på badeværelset være? Skal du have integrerbart køleskab eller opvaskemaskine i køkkenet, der på diskret vis er gemt bag køkkenets paneler?

Selv hvis du har en grundlæggende idé om, hvordan fx dit nye køkken skal være, kan du hurtigt få hovedpine, når du står med hele planlægningen selv. Du kan derfor med fordel række ud efter AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser sidder de nemlig inde med. Deres kompetente personale står klar til at besvare dine spørgsmål og lægge en plan med dig.

Denne artikel indeholde sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Danmark

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen