Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Forkæl dig selv i det nye år

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er nu gået ind i år 2022, og det giver en god anledning til at starte på nytårsforsættet, som går ud på at “jeg vil passe bedre på mig selv og min krop i 2022”. Man kan forkæle sig selv på mange måder. Det kan eksempelvis være at tage en tur i spa, få sig en massage eller blive bedre til at give sig selv lov til at slappe af i ny og næ.


En helt tredje sted, hvor man for alvor kan gøre noget godt for sig selv og give sig selv nydelse er i soveværelset. Du kan nedenfor blive klogere på klitorisvibrator, samt hvordan du giver dig selv optimal nydelse i sengen.


At have sexlegetøj i skuffen er efterhånden et must have 

De fleste af os er klar over, at det for kvinder kan være noget sværere at opnå en orgasme, end hvad der gør sig gældende for det modsatte køn. Sexlegetøj til kvinder er derfor noget, som for de fleste af både det kvindelige og mandlige køn ikke kan undværes, når det kommer til at være fræk i soveværelset.


Kvinders klitoris er det sted på kroppen, hvor de fleste har lettest ved at opnå en orgasme, eksempelvis ved at stimulere ved onani. Dette er også grunden til at en klitorisvibrator for de fleste kvinder efterhånden slet ikke er til at undvære, når man har lyst til at hygge sig i sengen.


Har man derfor et nytårsfortsæt, der går ud på at være god ved sig selv og sin krop, så kan anskaffelsen af den bedste klitorisvibrator være et godt sted at starte.


Klitorisen har kun ét formål 

Klitorisen på det kvindelige køn er det eneste sted på kroppen, som kun har formålet at opnå seksuel nydelse. Det giver derfor ekstra god mening at så mange kvinder opnår deres optimale nydelse ved at stimulere klitoris.


Når man taler om klitorisorgasmer, så findes der flere forskellige slags, som man kan opnå. Dette er også årsagen til, at der findes flere forskellige typer af vibratorer til klitoris. Ønsker man at gøre noget godt for sig selv i 2022 ved at investere i en god klitorisvibrator, så er det derfor en god idé, at man kender sin krop og ved, hvad man godt kan lide.


Først og fremmest skal man overveje, om man er til det blide eller mere kraftige. Der findes nemlig forskellige typer, der har forskellige formål. Det er vigtigt at understrege, jo klogere man er på, hvad man godt kan lide, jo lettere gør man det for sig selv, og en eventuel partner, at opnå en orgasme. Det handler derfor om at gå på jagt i det store udvalg af forskellige klitorisvibartorer og sætte godt gang i ens nytårsfortsæt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Danmark

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Danmark

Minister til blå blok: I bremser flere hænder til erhvervslivet

Udland

New Delhi passerer mere end 600 dage med skolenedlukning

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Debat For abonnenter

Meningsmager Henrik List: Gadebilleder under forvandling

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark