Annonce
Danmark

Far betroede en hemmelighed på sit dødsleje: Hollandske Ronald søger halvsøster

Ronald Bos har vedlagt sin efterlysning på Facebook dette billede fra faderen Arie Bos Munkebo-dage. Privatfoto
Ronald Bos fra Gorinchen har brug for al den hjælp, han kan få, for at kunne finde sin halvsøster, der - formodentlig - blev født i Munkebo i 1963-64.
Annonce

Det er den slags stof, film er lavet af: En mand betror på sit dødsleje en længe gemt hemmelighed til sine nærmeste.

I dette tilfælde er det imidlertid virkelighed: Hollandske Ronald Bos far betroede på sit dødsleje i sin familie, at han i 60-erne havde fået en datter i Munkebo. Derfor leder hollandske Ronald Bos nu efter en halvsøster fra Munkebo. Det vil sige, hun er "lavet" i Munkebo, men kan jo i princippet være flytter til et hvilket som helst sted i verden.


...på et tidspunkt mødte han en kvinde der hed Lilian. Selvom han var gift, kom der altså en lille pige ud af det forhold.

Ronald Bos


- Min halvsøster må være født i 1963 eller 64, for min far, Arie Bos, arbejdede på værftet i 1962-63, fortæller Ronald Bos, der bor sammen med sin hustru i Gorinchem øst for Rotterdam.

- Far var var ansat firmaet Bronswerk, og var sammen med kolleger sendt til Lindøværftet. Han og kollegerne boede på et pensionat, og på et tidspunkt mødte han en kvinde, der hed Lilian. Selvom han var gift, kom der altså en lille pige ud af det forhold.

Annonce

Vil gerne have kontakt

Ronald Bos far døde i 2017, og det gjorde hans bror desværre også.

- Nu har jeg kun min mor tilbage, så nu vil jeg vide, om jeg har en halvsøster. Og hvis jeg har, så vil jeg meget gerne i kontakt med hende, fortæller han til Fyens.

Han har slået sin efterlysning op på Facebooksiden Munkebo tidslinie-billeder, og han er kommet i kontakt med blandt andre en kvinde, der kunne fortælle, at hendes far var venner med hans far i de år, denne boede i Munkebo.

Ronald Bos facebookopslag.

Men endnu har han hverken fundet Lilian eller Lilians datter.

Hvis der blandt læserne er nogen, der kan hjælpe Ronald Bos til at finde sin søster, kan han kontaktes via sit Facebookopslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Danmark For abonnenter

Nye idéer er piblet frem: Her er tre solestrålehistorier midt i corona-mørket

Danmark For abonnenter

Mundbind blev en guldgrube for iværksætter-duo: Omsatte pludselig for fem millioner

Danmark For abonnenter

Statens hjælpepakker var ikke nok: Sherlyns livsværk blev et af coronakrisens ofre

Annonce