Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Føl dig godt tilpas i din indretning

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det vigtigste, når du indretter dit og din families hjem, er, at I føler jer godt tilpas, uanset hvilket rum, I befinder jer i. På jeres badeværelse skal I helst få lyst til at stå foran spejlet om morgenen over en fælles tandbørstning. I køkkenet skal I gerne få lysten til at kokkerere lækre måltider, der gerne skal indtages i jeres spisestue, hvad end I spiser alene eller har gæster på besøg. I dagligstuen skal I gerne have lyst til at slænge jer på sofaen foran fjernsynet og med fredagssnoller i skålen. På https://www.daells-bolighus.dk/ tilbyder de et bredt sortiment med priser, hvor alle familier kan være med. For lækkert design behøver nemlig ikke at koste alverden, og det er Daells Bolighus et godt eksempel på.


Avisen Danmark bringer de vigtigste nyheder til dig

På Avisen Danmark, skærer vi igennem nyhedsstrømmen, og hver dag udgiver vi døgnets mest væsentlige historier og nyheder. Her på hjemmesiden kan du blive opdateret på alt, hvad der rør på sig, og på alt, hvad du bør vide og dermed læse dig klogere på. Derfor opfordrer vi dig selvfølgelig også til at blive opdateret omkring Daells Bolighus. Et bolighus, der har alt, hvad dit og familiens indretningshjerte begærer, og som kan tilbyde kvalitetsmøbler og –interiør til samtlige hjem i Danmark.


Gør dine boligdrømme til virkelighed

Du kan købe alt, hvad du drømmer om til din daglig- og spisestue samt til dit soveværelse og køkken. Derudover har de også et bredt udvalg af boligtilbehør i form af belysning, tæpper og udsmykning samt forskellige opbevaringsmuligheder. Yderligere kan de også tilbyde alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til dit og din families udendørsliv. Du kan købe puder og plaider til din udendørslounge. Du kan købe grilltilbehør og –udstyr, samt andre dele til dit udendørskøkken. Afslutningsvist kan du købe pyntegenstande til jeres terrassen og have. I tilfælde af, at du ønsker kvalitetsinteriør og –møbler til dit hjem, går du aldrig forkert hos Daells Bolighus.


Daells Bolighus – et bredt sortiment, hvor alle kan være med

Ud over gode tilbud og priser, hvor alle kan være med, har Daells Bolighus også et sortiment, der er bredt nok til at kunne passe ind i samtlige hjem - uanset om du bor alene, eller I er flere, der bor sammen. Nogle af de mest populære møbelserier, du kan finde på deres hjemmeside, er deres udvalg af sofaer, hvor de både har med chaiselongs – så du og din familie alle kan smide benene op efter en lang dag på farten – men også uden chaiselong samt sovesofaer i forskellige afskygninger. Alle deres sofaer kan du yderligere få i forskellige tekstiler. Derudover er også deres sofaborde, kommoder og reoler samt sengerammer meget populære møbelserier hos bolighuset.

I Odense og Glostrup kan du også købe dine varer med click og collect. Når du har valgt dine nye møbler eller dit nye boliginteriør på hjemmesiden, skal du blot vente på en bekræftelse fra bolighuset. Herefter kan du hente dine varer i den valgte butik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland

Thailand åbner for vaccinerede danskere fra november

Udland

Storbritannien har højeste smittetal siden midten af juli

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge