Annonce
Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.
Danmark

Får du nok ud af dit abonnement? Husk at du også kan høre podcasts

Tag avisen i ørerne og med ud på gåturen. Som abonnement hos Jysk Fynske Mediers dagblade har du adgang til en lang række podcasts. Det er lydoptagelser, som giver dig medrivende oplæsninger af de bedste artikler og spændende interviews. Redaktør for Avisen Danmarks podcasts, Signe Vestergaard Bansø anbefaler her, hvad du skal høre:

1 "Podcasten Danmark"

NASAs nuværende mission på Mars er blandt de seneste historier, som bliver behandlet i podcasten "Podcasten Danmark". Her bliver de største historier fra Avisen Danmark serveret til dig i et lettilgængeligt sammenkog, som skærer igennem den larmende nyhedsstrøm.

De største og vigtigste historier fra Avisen Danmark bliver serveret i "Podcasten Danmark". Podcasten tager essensen af de artikler, du læser i avisen og er din genvej til et overblik over hele sagen. For eksempel får du forklaret, hvorfor det kan være farligt for os mennesker, hvis NASA finder det liv på Mars, som de leder efter. Hør podcasten her.

2 "Adapter"

"Adapter" hjælper mig til at finde rundt i den teknologi, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for. Værterne Emilie og Janus gør teknologien let tilgængelig for mig og sparer mig derfor for selv at bruge energi på at undersøge mine muligheder. Senest har jeg hørt om, hvordan droner kan forhindre et kæmpe varmelæk i mit hus. Det var en øjenåbner for mig, derfor anbefaler jeg podcasten.

3 "Danmark fortæller"

Frank Holst er hovedperson i en særlig serie i "Danmark fortæller". Her kommer vi helt tæt på demensramte Frank og hans familie.

I podcasten "Danmark fortæller læser avisens journalister deres bedste artikler op. Det er medrivende at høre oplæsningen af den journalist, som har lagt flid og kærlighed i sin artikel. Især i en særlig serie om demensramte Frank Holst, som journalist Mathias Overgaard følger fra sygdommen rammer, til han giver konen sin velsignelse til at finde en ny kæreste. Det er meget stærke fortællinger, derfor anbefaler jeg dem.

4 "Kvinden med den tunge kuffert"

Podcastserien "Kvinden med den tunge kuffert" er velfortalt og højspændt drama fra den virkelige verden. 

"Kvinden med den tunge kuffert" er den første podcastserie, jeg hørte, og det er stadig den bedste. Vi er i hælene på en svindler, som rejser mellem klosterrefugier og religiøse menigheder og efterlader sig et spor af mennesker, som for sent opdager, at de er blevet narret. Fortællingen er så flot optaget, redigeret og fortalt af Politikens Third Ear, at man bliver nødt til at høre med hele vejen. Derfor anbefaler jeg serien, for den holder stadig her fire år efter, at jeg første gang hørte den.

Forsiden netop nu
Udland

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Danmark

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Podcasts

Fire perfekte podcasts til din efterårsferie

Erhverv For abonnenter

Minister vil GPS-overvåge ulvebestanden

Danmark For abonnenter

Kæmpe-eksplosion, udskældt dommerundersøgelse og dyb krise: Forstå urolighederne i Libanon

Danmark

Løkke i ny bog: Vil skære i SU og ønsker regionalt opgør

I sin nye bog, "Ud af det blå", lufter Lars Løkke Rasmussen flere politiske tanker.

Podcasts

Lyt: Maria ventede et halvt år på hjælp til alvorlige senfølger 3:3

Der gik omkring et halvt år, før senfølgeklinikken i Aarhus havde tid til at tage imod Maria Stefania Ørting Nielsen. Hun er irriteret over ventetiden på behandling for gener, der ofte tvinger hende ud i sygemelding. Årsagen til ventetiden er sygeplejestrejken, forklarer overlæge.

Danmark

Kristendemokraterne klapper ad Rohde: Ingen kan styre mig

Flere af Jens Rohdes (KD) holdninger kan være i konflikt med dele af Kristendemokraternes bagland, og nogle imødeså - med Rohdes egne ord - måske hans tale på partiets landsmøde med en "bæven i maven".

Udland

Politi: Hypotese om gerningsmands konvertering er svækket

Danmark

Vanopslagh: Jeg går ikke op i, at jeg SKAL have prædikatet liberal

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Danmark For abonnenter

Engfugle er udfordrede og rovfugle i bedring

Danmark For abonnenter

Kristendemokraterne kræver ligestilling i blå blok

Erhverv

Flere sætter udbudsprisen ned for at få boligen solgt

Kultur For abonnenter

I kulturhusene mødes slægtsforskere og skateboardere og dem midt imellem

Debat

Kronik: Retten til fri kærlighed gælder alle