Annoncørbetalt indhold

Få nem adgang til advokathjælp til din sag

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere vil få brug for advokathjælp gennem livet. Det kan være i forbindelse med en specifik sag, bolig eller noget helt tredje. Før i tiden var det en dyr fornøjelse, men i takt med hård konkurrence og nogle fordele som eksempelvis studerende er det i dag et allemandseje at have ret til advokathjælp.

Her kan du læse mere om, hvordan du finder frem til god advokathjælp på en nem og overskuelig måde. Vi fortæller dig om de forskellige muligheder i dag, og hvordan studerende er stillet i forhold til at få juridisk hjælp og rådgivning.

Den digitale advokat vinder frem

2020 har været et år, der har sat skub i den digitale udvikling. Mere og mere er blevet online, og vi har både set topmøder og boligfremvisninger på Zoom eller Skype. Men advokatkontorerne har været længere fremme, og i dag finder du mange forskellige muligheder for en digital advokat, hvor det hele foregår online.

Med en online advokat bliver fleksibilitet og gennemsigtighed sat i højsædet. Du er ikke længere afhængig af faste mødetider på kontoret, men i stedet kan det klares fra computeren eller på telefonen. Derudover har flere online advokatkontorer en række tjenester, der gør det nemt at følge med i sagens udvikling. Disse tjenester gør det også langt mere simpelt at komme igennem en række processer.

Det traditionelle advokatkontor

Det er selvfølgelig ikke slut med de fysiske møder på kontoret, for du finder stadigvæk mange forskellige advokatfirmaer, hvor du kan få fysisk rådgivning. Det betyder helt enkelt, at du afholder møder fremfor at have en digital advokat.

Fordelen ved det fysiske fremmøde er, at du sidder ansigt til ansigt med din advokat. Dog kan det også være udfordrende, i og med at langt de fleste informationer kun overgives mundtligt. Du kan ikke følge med i sagens udvikling fra en online tjeneste, men i stedet er du nødt til at følge op med din advokat.

Ved de fysiske kontorer finder du forskellige afdelinger, der typisk har speciale inden for ét eller flere forskellige områder. Det kan gøre det lettere at finde advokatrådgivning, der passer helt specifikt til din sag.

Sådan er du stillet som studerende

Som studerende er der flere forskellige muligheder for gratis retshjælp og juridisk rådgivning. Flere forskellige universiteter tilbyder gratis retshjælp, der er en personlig og uforpligtende rådgivning inden for forskellige juridiske sagsområder.

Du finder også forskellige a-kasser, der tilbyder gratis retshjælp, hvis du er studerende og er medlem af a-kassen. Som studerende er det typisk gratis at være medlem, og her kan du få gratis rådgivning om eksempelvis ansættelsesforhold og lignende sager.

Særligt inden for lejeret er det også blevet gratis som studerende. Det omhandler typisk de høje huslejer, som ofte kan nedbringes ved at lægge sag an mod sin udlejer. Sidst er det værd at nævne, at du kan få fri proces, hvis du tjener under den sats, der er angivet. Dette skal der søges om hos Civilstyrelsen, der afgør, om du er berettiget til at få fri proces, og vurderingen foretages udelukkende på baggrund af din økonomi.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Danmark

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen