Annoncørbetalt indhold

Få gladere lejere med IoT og Smart Technology

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er udlejer eller ejer en bygning, har du måske oplevet klager af mange arter: forbrug, indeklima, mangel på rengøring, med mere. Det er ikke en uvant situation, at man som udlejer står over for mange udfordringer, når det gælder samtlige beboeres levevilkår og de forskellige krav, der hører med. Hvis du vil optimere boligforholdene, og have større tilfredshed fra dine lejere, kan du læse med her - måske du finder noget, som er brugbart.

Smart Technology/IoT

Har du hørt om Smart Technology eller IoT (Internet of Things) før? De fleste vil ryste på hovedet og sige nej. Internet of Things er en teknologi der drejer sig om at skabe en øget kommunikation fra maskine til maskine, hvor fokus er på dels at indsamle data og dels analysere denne data. Internet of Things handler altså om at forbinde enheder og objekter gennem internettet - det vil sige, at de er i stand til at kommunikere med hinanden, men også med os som ejer eller administrator. Hvis du har en google home, er dette et eksempel på Smart Techonolgy/Internet of Things.

Brunata og deres brug af IoT

Hvad har Smart Techonolgy så med dine beboeres boligforhold at gøre? Brunata gør også brug af denne Smart Technology, og de kan med deres eget Internet of Things give dig som ejer eller administrator mulighed for at optimere alt fra ressourceforbrug til indeklima, bygningstilstand og beboernes livskvalitet. Det vil dermed gøre det muligt for dig at samle data fra bygningens individuelle målere og sensorer, som giver dig et klart blik over tilstand og forbrug. Det kan spare dig for en del tid, så du kan holde fokus på dine andre arbejdsopgaver. I forbindelse med Smart Technology har brunata også lavet en løsning der hedder Smart Building, som kan fortælle dig om bygningen er sund, eventuelle lækager og bygningens indeklima. Den kan også give dig et praj, hvis for eksempel en af røgalarmerne i bygningen ikke virker. Dette bidrager til dine lejers sikkerhed, da du får en besked på enten computer eller tablet, hvis der er noget, der kræver en indgriben. Du kan læse meget mere om Smart Technology og Internet of Things på brunatas hjemmeside.

Kommunikation

Med overblik over tilstand og forbrug på plads, kan du nu også koncentrere dig om andre vigtige arbejdsopgaver, du har som udlejer. Nøglen til tilfredse lejere er god kommunikation, og kort ventetid på eksempelvis svar af mails og opkald. Hvis du vælger en løsning som Internet of Things, vil teknologien give dig mere tid på hænderne, og du vil dermed også kunne have et større fokus på at kunne kommunikere med dine lejere. De fleste lejere vil i længden blive træt af, hvis udlejer er svær at få fat på. Derfor er det vigtigt at prioritere at have god kommunikation med sine lejere - dermed er det også lettere, hvis der skulle opstå nogle pludselige konflikter, hvis man allerede er i god og positiv kontakt med dem.

Skab et fællesskab

Hvis du eller din virksomhed ejer en bygning med mange lejligheder, hvor de alle bliver lejet ud til forskellige lejere, er det en god idé at få skabt et fællesskab lejerne imellem. Det kan eksempelvis være en facebookgruppe, hvor lejerne kan kommunikere indbyrdes med hinanden. Idéen med et fællesskab er, at lejerne dermed kan gøre hinanden opmærksomme på diverse regler som for eksempel husorden. Her kan der også laves forskellige udvalg, der står for diverse ting, som for eksempel rengøringsudvalg. De kan også arrangere forskellige arrangementer, som for eksempel sommerfest eller andre sociale sammenkomster. Hvis der er et godt fællesskab lejerne imellem, gør det også den enkelte lejlighed attraktiv - så hvis du på et tidspunkt står med en tom lejlighed, vil der nok ikke gå længe, før at den igen får nye lejere, hvis bygningen - og lejer-fællesskabet - er attraktivt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bobler holder isen i ave

Indland

Toprytter i en mørk tid