Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Få en smag af Hawaii på Amager

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis der er noget vi elsker der det intet mindre end en smagsoplevelse, som stimulerer din smagssans og virkelig efterlader dig med en fuld mave og stor glæde. der er noget der kan få humøret op som god mad. Det er vigtigt at huske at forkæle sig selv med lækker mad engang imellem, og heldigvis skal du ikke lede længe efter dit næste lækre måltid. Hawaiis lækre poke bowls er nemlig flyttet ind på Amager, hvor du kan nyde en smag af Hawaii midt på Amagerbrogade! Denne oplevelse bør du ikke være foruden, hvis du elsker god mad, forkælelse og spændende smagskombinationer.


Tag Hawaii med på farten

OliOli betyder glæde på Hawaiiansk, og der er rigeligt med glæde at finde i de lækre poke bowls. Du kan enten vælge at besøge OliOli på Amagerbrogade, eller du kan bestille lækker take away Amager og nyde din poke bowl lige hvor du har lyst til. Restauranten byder på en hyggelig atmosfære, hvor alle er velkomne til at komme ind og nyde et lækkert måltid. Take away muligheden på Amager er et fleksibelt tilbud til at få lækker og frisk mad, som kan nydes andetsteds på Amager, derhjemme eller på arbejde.


Poke bowls består af en skål fyldt med blandede friske råvarer såsom grøntsager, kød, tofu og andet. Tilsammen udgør det et farvespil af flotte sammenslutninger, og smagene arbejder sammen i en større smag sammenhæng. Uanset om du har prøvet poke bowls før, eller om du vil prøve det for første gang, så er du garanteret et syn, du ikke vil glemme, og en smagsoplevelse, som vil stimulere din smagssans.


Du kan altid vælge en af standard poke bowls, som særligt bliver anbefalet til dem, som endnu ikke har smagt poke bowls før. Omvendt, hvis du er en gammel kending til poke bowls, så kan du selv sammensætte din egen poke bowl, hvor du kan tilføje lige netop de råvarer, som du foretrækker.


God service med rådgivning

Når du besøger OliOli modtager du god service, og kan altid spørge til råds om den perfekte poke bowl. Medarbejderne står klar til at hjælpe dig med at designe din perfekte poke bowl, så du får den helt rette smagsoplevelse. Ved take away på Amager kan du enten vælge selv at komme forbi og hente din mad, eller du kan vælge at maden leveret til din dør. Uanset hvilken løsning, så modtager du et friskt måltid, som er skabt til nydelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Effektiv fidus til at undgå tårnhøje el- og gaspriser: Folk køber brændeovne og bygger skorstene i hobetal for at spare på strømmen

Danmark

Nul mundbind og coronapas vækker glæde: "Jeg er fra England, og jeg har ikke været hjemme i 2,5 år."

Danmark

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Podcasts

Lyt: Messerschmidt vandt – og hvad sker der nu?

Danmark

Minister til blå blok: I bremser flere hænder til erhvervslivet

Udland

New Delhi passerer mere end 600 dage med skolenedlukning

Udland

39 personer ventes døde efter bådulykke ved Floridas kyst

USA's kystvagt forventer ved solnedgang torsdag at indstille søgningen efter 34 personer, der har været savnet efter en bådulykke ved Floridas kyst.

Kultur For abonnenter

5 stjerner til finsk drama: Sovevogn mod verdens ende

Film: Unge, finske Laura ved ikke helt, hvor hun vil hen i livet. Hun ser helst sig selv som del af kæresten, russiske Irinas kulturelt elitære slæng, men føler sig langt mere som det kiksede og akavede påhæng, der konstant befinder sig uden for cirklen og drilles, fordi hun hverken kan holde rigtigt på et vinglas eller udtale forfatterikonernes navne rigtigt.

Kultur For abonnenter

Kunstfilm med vanvittig spændingskurve: Dansk dokumentar går tæt på Leonardo da Vincis mystiske værk

Dokumentarfilm: Den afsindige historie om Kristus-maleriet "Salvator Mundi" åbner i New Orleans, hvor kunstjægeren Robert Simon opdager et glemt værk af Leonardo da Vinci i et skummelt auktionshus og erhverver det for blot 1175 dollars.

Danmark

CO2-afgift koster tusindvis af job: Se, hvor i landet det rammer hårdest

Danmark

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Danmark

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Danmark

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse af 'Lamb': Kan de gamle islandske fortællinger lære det egocentriske, moderne menneske noget om sig selv?

Erhverv

Trods chipmangel: Apple sætter rekord med milliardsalg

Kultur For abonnenter

Filmanmeldelse: 'Tag min hånd' med Mille Dinesen er enten halvsjov komedie eller et relativt morsomt drama

Debat

Tre ministre i debatindlæg: Antisemitisme skal ikke slå rødder i Danmark