Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Få de fedeste oplevelser – helt tæt på

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kniber du øjnene sammen, når du sidder på terrassen og forsøger at få øje på, hvad det er for en fugl, der svæver over dig? Uanset om du bare bor et sted med ualmindelig god udsigt, eller om du er i sommerhus og kan se ud over vandet, så kan det være helt fantastisk at trække tingene endnu tættere på og få et glimt af detaljerne. Det kan du gøre med en god kikkert. En kikkert er relativt let at have med på farten, og hvis du er en, der måske impulsivt får lyst til at tage på tur, kan det godt betale sig at have den liggende i bilen.

Der findes enormt mange forskellige typer af kikkerter. Det kan du skabe dig et overblik over på https://www.kikkert-teleskophuset.dk/, som forhandler mange forskellige modeller. Du behøver ikke være erfaren ud i hverken friluftsliv, jagt eller noget helt tredje for at anskaffe dig en kikkert. En skal være den første, og du kan læse dig frem til, hvilken der måske kunne opfylde dine behov. Der er forskel på, hvor meget en kikkert kan forstørre, og det kan være, du ikke behøver det helt store for at opnå det, du gerne vil. Det kan du kigge lidt nærmere på på hjemmesiden.

Sigt efter stjernerne

Synes du ikke, det er helt nok at skue ud i horisonten? Man kan selvfølgelig altid drømme sig længere væk. Sigt efter månen, så rammer du måske en stjerne, er der nogle, der siger. Med en stjernekikkert er du godt på vej. Hvis du er nysgerrig inden for astrologien og måske går op i forskellige stjernekonstellationer, planeter og andre spændende ting i rummet, så er en stjernekikkert garanteret noget for dig. Her får du indblik i det univers, der ellers virker fjernt, og du kan komme til at se forskellige konstellationer meget tydeligt.

Uanset om du har brug for udstyr til et professionelt stjerneteleskop, eller om du egentlig bare er på udkig efter en mere simpel udgave, du kan have stående i tagetagen, så kan du garanteret finde noget, der er interessant for dig. Det er altid en god idé at benytte stjernekikkerter væk fra kunstigt lys fra byen, men den kan også godt bruges trods gadelygter og biler i nærheden. Men hvis du nu skal i sommerhus midt i ingenting, så udnyt da muligheden og slæb din stjernekikkert med – måske du får øje på noget, du ikke har set før, som kunne være spændende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland

Thailand åbner for vaccinerede danskere fra november

Udland

Svær exit fra Afghanistan får lande til at foreslå EU-styrke

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge