Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Er dit tag ved at trænge til en udskiftning?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Husets tag tager imod al slags vind og vejr. Der kan være mange gode grunde til, at det trænger til en udskiftning. Er det ved at være oppe over, fordi taget er utæt, og du er nødt til at stille spande rundt omkring på loftet? Eller er du ved at gennemrenovere huset og selvfølgelig også lige tager taget med, så det hele fremstår nyt og lækkert? Eller måske er det noget helt tredje som fx energioptimering, der er grunden til, at du går og overvejer at taste nummeret på den lokale håndværker ind.

Uanset hvad dit behov måtte være, får du her nogle gode råd til, hvad du skal tænke over, inden du skal have nyt tag på.

Sådan vælger du det rette tag

Først og fremmest kan det være en god idé at gå på jagt efter et tag, som stemmer overens med dit hus’ stil, så du får et samlet udtryk, der passer sammen.

Der er et stort udvalg af forskellige tagtyper. Både klassisk rødt og mørkt tegl, ståltage og tage i eternit eller beton. Det kan du læse mere om her. Derudover er der både mulighed for at vælge et tag, der er mat, eller et, der er mere blankt.

Desuden er det værd at have i mente, at tagene har forskellig holdbarhed og levetid. Og det er heller ikke alle tagtyper, der passer til dit hus. Det kan have noget at gøre med taghældning og vægt af materialerne. Derfor er det en god idé at undersøge, hvilke muligheder du har.

Tag kontakt til eksperter på området

Hvis du er i tvivl om, hvilket tag du skal gå med, kan det være en rigtig god idé at tage kontakt til et byggefirma. Her kan du fx få nogle gode råd til materialevalget. Hvis du ikke er typen, der har lyst til selv at stå med tagudskiftningsprojektet, kan du hyre et godt håndværkerfirma fx fra lokalområdet, som kan klare arbejdet for dig. Det er nemt.

Giv dit hus et nyt look

Nu når taget alligevel skal udskiftes, kan det være en oplagt mulighed at tænke over, om der er et andet tag, du synes, passer bedre til dit hus. Du behøver jo ikke nødvendigvis at vælge et tag lig det, der var i forvejen. Uanset kan et nyt tag være med til at give dit hus et nyt udseende og få det til at se frisk ud.

God fornøjelse med projektet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland

Thailand åbner for vaccinerede danskere fra november

Udland

Storbritannien har højeste smittetal siden midten af juli

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge