Annoncørbetalt indhold

Drømmer du også om en bedre nattesøvn?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til, hvorfor du sover dårligt om natten. Et af de væsentligste forudsætninger for en god nattesøvn er dog først og fremmest den rette seng, der kan give dine muskler og led den allerbedste støtte hver eneste nat, så du kan vågne veludhvilet op.


Måske tænker du ikke så meget over det, hvis du ikke få en optimal nattesøvn, men en god søvn er fundamentet til en hverdag, hvor du kan stå op og få det bedste ud af dagen. En god nattesøvn er derfor nøglen, hvis du ønsker at få mere overskud i hverdagen, så du kan fokusere på de ting, der giver mening for dig.


Hvis man går og er træt og uoplagt hele dagen, ender man ofte med at træffe dårlige valg både ift. sundhed og velvære, hvilket på længere sigt kan være årsag til flere af de livstilssygdomme, vi ser i dag.


Med en kontinentalseng kan du forbedre din nattesøvn, fordi sengen består af hele 3 madrasser, der kan sikre dig en god komfort hele vejen igennem. Se mere her og find inspiration i det store udvalg af kontinentalsenge.


Høst mange fordele ved valget af en kontinentalseng

Selvom en kontinentalseng ofte er en dyr investering, så er pengene rigtig godt givet ud. Du kan nemlig glæde dig til:


·      God støtte til muskler og led - med en boxmadras, springmadras og topmadras får dine muskler og led en velfortjent støtte, der sikrer, at du ligger i en god ergonomisk stilling, mens du sover.

·      Fleksibilitet i madrasvalg - vælg fastheden på din springmadras baseret på din egen, individuelle kropsvægt, så du er sikker på at få den optimale støtte.

·      Høj liggehøjde - i en kontinentalseng vil du opleve, at du ligger højere end i de fleste normale senge. Det er bl.a. med til at gøre ind- og udstigningen mere bekvem, især hvis du er en høj person.

·      Mulighed for opbevaringsplads - ønsker du at finde en seng med inkorporeret opbevaringsplads, er dette også en mulighed. Mange kontinentalsenge kan desuden fås med høje ben, så der er plads til opbevaring nedenunder.

Find en seng, der passer til dine unikke behov

Er der nogle helt bestemte udfordringer, som du døjer med i form af fx allergi? Eller har du nogle helt specifikke ønsker til valget af topmadrassen? Uanset hvad så kan din forhandler altid hjælpe dig med at finde den kontinentalseng, som du vil få allermest glæde ud af i de næste mange år fremadrettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bobler holder isen i ave

Indland

Toprytter i en mørk tid