Annoncørbetalt indhold

Dette skal du spille på i weekendens serie a kampe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I denne weekend er der gang i sportens verden i Italien, når den bedste italienske fodboldrække, serie a, byder op til dans med nogle spændende fodboldkampe. Serie a er en af verdens største ligaer med hold som Inter, Juventus og AC Milan som nogle af de mest dominerende hold i Europa. Hvis du godt kan lide at tilføje lidt ekstra spænding, når du ser fodbold, så er serie a et af de største markeder, når det kommer til at oddse på fodbold. Til hver runde er der mange serie a odds, så det handler bare om at finde de kampe, du synes er sjovest at spille på. Måske er du heldig at score en gevinst ud fra dine odds, men det kan være lige så berigende at spille på nogle kampe eller udfald, som er lidt utraditionelle eller som bare tilføjer lidt ekstra spænding til en måske ellers kedelig kamp. Gør dig klar til kamp, for her i artiklen giver vi dig tre bud på serie a kampe, du skal spille på i løbet af weekenden.


Napoli - Fiorentina

Søndagens første kamp udspilles mellem Napoli og Fiorentina. Hvis man udelukkende kigger på, hvor de to hold er placeret i ligaen, så er Napoli seks pladser foran Fiorentina, og derfor vil Napoli umiddelbart være favoritter til at vinde kampen. Alligevel har Napoli indtil videre ikke helt haft den sæson, de havde håbet på, og i deres to seneste hjemmekampe har de kun høstet ét sølle point. Anderledes ser det ud for Fiorentina, hvor det kan ligne, at de er på vej i en opadgående retning med flere sejre på det sidste, blandt andet en sejr over Juventus lige før jul. Denne kamp kan derfor godt blive spændende at spille på, fordi den kan gå begge veje.


Atalanta - Genoa

Søndag aften spilles kampen mellem Atalanta og Genoa, som i øjeblikket er to formstærke hold. Atalanta er inde i en virkelig god stime med ni kampe i træk uden nederlag og mange scorede mål. Genoa har næsten lige skiftet træner, hvilket indtil videre ser ud til at have en positiv effekt på holdet, der virker til at have fået mere energi og selvtillid. Alligevel er Atalanta placeret 12 pladser foran Genoa, og det kunne derfor godt ligne en sikker sejr til hjemmeholdet. Hvis du vil spille på denne kamp, kan du derfor overveje at spille på nogle lidt mere utraditionelle odds, som eksempelvis hvor mange mål der bliver scoret, eller hvor mange hjørnespark der bliver i kampen.


Inter - Juventus

Søndagens sidste kamp byder på et vaskeægte topopgør mellem Inter og Juventus. Begge hold kæmper i toppen om mesterskabet, og der er derfor lagt op til et spændende opgør. Det bliver helt sikkert en tæt kamp at følge, men Juventus er inde i en god periode, og holdet har vundet flest indbyrdes opgør, så du kan med fordel overveje at spille på Juventus som vindere af kampen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bobler holder isen i ave

Indland

Toprytter i en mørk tid