Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du få fingrene i den nye iPhone SE

Annonce

Denne artikel er sponsoreret

Apple har i mange år udstyret hele verden med innovativ teknologi, der er nyskabende og fremtidssikret. Det har også resulteret i dyre modeller som iPhone X og lignende, som for mange kan være en stor post i budgettet. Men i 2020 skal det være slut.

Apple har i år lanceret den nye iPhone SE, der er for dig, der elsker alt det gode ved den klassiske iPhone, men som ikke behøver en masse luksus-features. I denne artikel fortæller vi dig mere om den nye iPhone SE, der snart kommer på gaden. Forudbestil din iPhone SE i dag og glæd dig til et 2020 i nye dimensioner.

Nyt design i gamle klæder

Når du ser den nye iPhone SE, får det måske en klokke til at ringe hos dig, og det er også med god grund. For denne nye model tager udgangspunkt i et design, som vi kender fra iPhone 8, der blev lanceret tilbage i 2017. Dermed får du et velkendt design, der har fået en solid opgradering på sine funktioner og til en helt fantastisk pris, som vi vender tilbage til.

I den nye iPhone SE 2020 får du selvfølgelig TouchID, som du kan bruge i mange forskellige situationer. Samtidig får du en iPhone, der har den samme processor som iPhone 11 og 11 Pro, hvilket giver dig en lynhurtig telefon, der slår enhver Android-telefon på markedet.

Skærmen er ligeledes også den samme type, som du har siddende i topmodellen fra Apple. Skærmen måler 4,7”, der hverken er for stor eller for lille. Og så kommer den med WiFi 6, men kan dog ikke klare 5G.

Et godt hverdagskamera

Apple har i de senere år gjort særligt meget ud af telefonernes kamerafunktioner, og det har de gjort med stor succes. Ét af de steder, hvor iPhone SE går et niveau ned i forhold til iPhone 11, er på kameraet, og andet kunne vi ikke forvente. Du får dog her et kamera, der tager fremragende billeder, og det gælder også i modlys. Du får den populære portræt-funktion, der er en del af A13 Bionic-chippen, der også sidder i iPhone 11.

I iPhone SE er der også indbygget dybdekontrol, der giver dig mulighed for at justere, hvor meget baggrunden skal sløres på et billede. Den innovative SMART HDR-funktion sørger for at genkende ansigter, og dermed justeres hudtoner og lys af sig selv. Og så kan du give den gas med videooptagelserne i 4K, hvor du får fire gange så mange detaljer som med 1080p HD-video.

Glimrende batteri og forrygende pris

Helt særligt for iPhone SE er den fantastiske batterilevetid og den unikke pris, som du ikke finder andre steder. Batteriet giver dig mulighed for at se op mod 13 timers video på en enkelt opladning, og får du brug for mere strøm, får du hele 50 % på bare 30 minutter. Når det kommer til iPhone SE og pris, så vinder den ekstra point her. Du får hjernen fra iPhone 11 i forklædning og med færre luksus-features til omkring 3.700 kroner uden abonnement. Køber du den med abonnement, kan du endda få den endnu billigere.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Danmark

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce
Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen

Annonce