Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

De fedeste tips til haven

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den bedste måde at få din have til at se godt ud på er ved at bruge nogle kreative idéer. Du behøver ikke at bruge mange penge på dyre møbler eller tilbehør - med lidt fantasi kan du skabe et stilfuldt og behageligt sted, hvor du kan slappe af og tilbringe tid udendørs. Her er nogle smarte tips til at give din have en stilfuld makeover på et budget


Tilføj tilbehør og møbler

Tilbehør og møbler til haven kan virkelig være med til at skabe et stilfuldt rum. Det er dog vigtigt at vælge de rigtige møbler, der passer til havens overordnede stil. Hvis du f.eks. har en traditionel have, kan det være en god idé at vælge møbler i vintage-stil. Hvis du derimod har en mere moderne have, kan du ønsker at gå efter moderne møbler. Det er også vigtigt at tænke på størrelsen af din have, når du vælger møbler - du ønsker ikke at overfylde pladsen.


Forslag til møbler du kan vælge til din have

  1. Solsenge er en anden god tilføjelse til enhver have. De er ikke kun komfortable, men også et godt sted at slappe af i solen. De er perfekte til at opsuge noget D-vitamin, og de kan også være med til at forbedre dit humør. En solseng er også overkommelige, så de er en god mulighed, hvis du har et lille budget
  2. Der er masser af grunde til at anskaffe en hængekøje med stativ til haven. Hængekøjer er utroligt behagelige, og de kan hjælpe dig med at slappe af og nyde naturen. De er også gode til socialt samvær, da de giver dig et sted, hvor du kan snakke med venner eller familie. Hængekøjer er også relativt billige, så de vil ikke ødelægge banken.
  3. En parasol kan være en god tilføjelse til enhver have, da den kan give skygge på varme dage. Parasoller er også forholdsvis billige, så de er ikke dyrebare.

 

Vælg de rigtige planter

En af de vigtigste ting at overveje, når du designer din have, er den type planter, du vælger. Det er ikke alle planter, der egner sig til alle klimaer, så det er vigtigt at lave research og vælge de rigtige sorter til dit område. Du skal også tænke på, hvor meget sollys din have får, og vælge planter der vil trives under disse forhold. Når du har valgt de rigtige planter, kan du begynde at overveje, hvordan du skal placere dem i din have.

En måde at skabe interesse i haven på er at bruge forskellige højder og niveauer. Placer højere planter i baggrunden og lavere voksende sorter i forgrunden. Dette vil skabe et lagdelt udseende, der giver dybde og renter. Du kan også bruge planter i forskellige farver og teksturer for at skabe kontrast og visuel interesse.


Brug farver til at skabe interesse

En måde at skabe interesse i haven på er at bruge farver. Det kan du gøre på flere måder, f.eks. ved at vælge farvestrålende blomster, male møbler eller tilføje tilbehør i stærke farver. En anden måde at tilføre farve på er at bruge kontrastfarver - du kan f.eks. plante røde blomster ved siden af blå møbler. Uanset hvordan du vælger at hvis du bruger farver, skal du sørge for, at de passer til havens overordnede stil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forsiden netop nu
Danmark

Politiet opdagede først søndag de urovækkende videoer før Field's-skyderiet: - Havde man været skarpere, havde man måske kunnet forhindre angrebet

Danmark

Kronprinsen og prins Christian deltager i mindehøjtidelighed for skudofre

Klumme

Kirstine var på vej til koncert - men endte med at sove i en fremmed kvindes lejlighed: - Vi er der for hinanden, når katastrofen rammer

Podcasts

Lyt til "Det blå hjørne": Vanopslagh disser Mette Frederiksen og hædrer Uffe Ellemann-Jensen

Udland

EU-parlamentarikere kritiserer investeringer i gas og atomkraft

Udland For abonnenter

Uvished om krigen i Ukraine sender flere og flere russere til astrolog

Danmark

Ubesvarede opkald og månedlang ventetid: Psykisk sårbare må se langt efter hjælp

Psykiati: Kort tid før at den 22-årige mand skød og dræbte tre personer i Field’s søndag eftermiddag og sårede flere andre, prøvede han at kontakte en kriselinje. Uden held.

Danmark

Nationalbankdirektør: Ond spiral truer dansk økonomi

Stigende priser på alt fra brød, benzin og elektricitet samt højere lønninger er en farlig cocktail.

Danmark

Alle alvorligt sårede i Field's-skyderi er uden for livsfare

Alle fire personer, der søndag blev alvorligt såret i forbindelse med skyderi i Field's, er nu uden for livsfare.

Erhverv

SAS søger om konkursbeskyttelse i USA

Danmark

Field's vil evaluere beredskab grundigt efter skyderi

Erhverv

Nej, SAS er ikke gået fallit. Få en forklaring - og forstå, hvorfor bestyrelsesformanden fløj med Norwegian

Danmark

Regeringen og støttepartier giver statsministeren en næse

Danmark For abonnenter

Blodsugende smittebærer, giftslanger og dragegift-fyldte fisk: Sådan undgår du fem af Danmarks farligste dyr

Indland

Velfærdsuddannelser i fald: Markant færre vil være sygeplejerske

Danmark

Mette Frederiksen til pårørende ved Fields: Vi sørger med jer

Debat

Danmarks ambassadør i Nederlandene: Dansk omstillingshjælp til hollænderne