Annoncørbetalt indhold
PR-foto credit
Annoncørbetalt indhold

Dansk webshop gør hverdagen for tusindvis af ældre og svage lidt lettere

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle mennesker fortjener en god og tryg tilværelse, hvor man får det bedste ud af sine vågne (og sovende) timer. I den anledning er ældre og svage ingen undtagelse.

Dén holdning deler Gloria Mundi Care Danmark, der lever af at forhandle hjælpemidler og velfærdsteknologi til ældre, handicappede, demente og mange andre. Alene navnet Gloria Mundi siger en masse om, hvilken virksomhed vi har at gøre med. Gloria Mundi er nemlig latin og kan oversættes til Alverdens Herlighed.

Salg af produkter, der bidrager til en højere livskvalitet

Gloria Mundi Care sælger en verden af hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger til både hus, fritid og transport. Fælles for alle disse produkter er, at de skal bidrage til en højere livskvalitet hos brugeren. Produkterne giver brugeren mulighed for at klare dagens gøremål uden at føle sig begrænset.

Har du også svært ved at komme gennem de mange elementære gøremål, der møder dig i din hverdag, så vil du med al sandsynlighed kunne finde et passende hjælpemiddel hos forhandleren. Du har også mulighed for at købe hjælpemidler til dine kære, der grundet alderdom, et handicap eller noget helt tredje har svært ved at klare sig selv i hverdagen.

Eksempler på udfordringer, der kan løses med webshoppens produkter

I de kommende afsnit vil vi komme med nogle konkrete eksempler på udfordringer, der kan løses med et eller flere hjælpemidler. Alle disse hjælpemidler kan erhverves gennem Gloria Mundi Care. Du kan måske nikke genkendende til en eller flere af udfordringerne, så fortsæt læsningen.

Udfordring 1: ”Jeg har ikke overskud eller kræfter til at rengøre mit hjem”

Hvad end man bor i et stort hus eller i en lille lejlighed, og uanset hvor meget man sviner, så skal der gøres rent en gang imellem. Gør det med fordel til en vane at rengøre hjemmet en gang om ugen og supplér med en hovedrengøring fra tid til anden.

Lyder ovenstående helt uoverskueligt, da det kniber med både overskuddet og kræfterne, så skal du selvfølgelig have købt nogle rengøringsrobotter. Du kan f.eks. købe en robotstøvsuger og en gulvvaskerobot – så er du allerede dækket ret godt ind.

Udfordring 2: ”Jeg er gangbesværet, og min balanceevne er svækket

Nyder du også at gå ture og nyde den friske luft, men er du gangbesværet i en eller anden grad, så skal du vide, at der findes masser af gode hjælpemidler. Alt efter hvor gangbesværet du er, kan du enten købe en stok, rollator eller kørestol.

Udfordring 3: ”Jeg har svært ved at spise selv grundet rysten” (tremor)

Rysten på hænderne (tremor) kan gøre det mere end svært at spise og drikke uden hjælp. Dette er yderst frustrerende og kan have stor (negativ) indflydelse på ens livskvalitet. Heldigvis er der mulighed for at gøre noget ved det. Du kan f.eks. købe specialfremstillet bestik, og hvis det er rigtig slemt, så vil det være oplagt at købe en spiserobot.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danmark

Tag kandidattesten her

Forsiden netop nu
Danmark

Nabo til Flyvestation Skrydstrup er bekymret over forurening: - Der er nogen, der ikke har været deres opgave voksen

Danmark

Sonja er en sjælden race i dansk kommunalpolitik: - Man kan underkende det eller bruge det

Danmark For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Podcasts

Lyt: Striden om Valdemars Slot er stadig uforløst - køberne står fortsat i kø

Indland

Thailand åbner for vaccinerede danskere fra november

Udland

Svær exit fra Afghanistan får lande til at foreslå EU-styrke

Danmark

Bro lukkes hele vinteren

Lindau (sh:z). Regionen omkring broen over fjorden Slien ved Lindaunis har hovedpine over brobyggeriet, der står på frem til 2025. Det er især Deutsche Bahns beslutning om helt at lukke for trafik og dermed sende folk ud på en lang omvej, der hidser gemytterne op. DB har meddelt at broen er lukket i vinterhalvåret fra den 1. november til den 15. maj.

Danmark

Ny bypark bliver dyrere

Flensbor (FlA). Christiansens Haver i Flensborg ved Den Gamle Kirkegård er under voldsom forandring. Projektet, som oprindeligt skulle koste otte millioner euro, hvoraf 90 procent er statsstøtte, bliver dog langt dyrere end beregnet. Et politisk flertal i miljø- og planlægningsudvalget har i denne uge besluttet, at der kan bruges yderligere 980.000 euro på projektet. Dog har finansudvalget det sidste ord i sagen.

Danmark

Politiet: Kørende chauffører ser tv og læser avis

Slesvig, sh:z. I de seneste uger er otte lastvognstog kørt galt i Slesvig-Holsten. Hans Gralla fra trafikafdelingen hos delstatens politi har en forklaring:

Danmark For abonnenter

Alt for meget 'boligorgasme': Nybyggerne er en omgang søvndrukkent byggesjusk

Danmark For abonnenter

Alle verdens lande dumper i klimatest: Forskere opfordrer til handling

Kultur For abonnenter

Her kan du se eksotiske dyr, efter trækfuglene er fløjet

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Danmark

Hvid mand, 55 år og offentligt ansat: Mød landets mest typiske kommunalpolitiker

Erhverv

Radio Loud skifter navn til 24syv fra næste år

Kultur For abonnenter

Franske 'Gagarine' er en rørende film: En kamp for nabolaget

Debat

Kronik: Skam er blevet et ideal, vi skal stoppe med at forfølge