Annonce
Redaktøren anbefaler

Arne ville dø - og fire andre fantastiske fortællinger serveret på lyd til dig

Foto: Birgitte Heiberg
Annonce

Arne er gået i blodet på mig. Sådan for alvor og helt ind i knoglerne. Med sin fortælling om at miste sin kone og sjæleven, Else.

Du kan høre Arne fortælle i en podcast fra Podcasten Danmark. I lydoptagelsen sætter han ord på alle de svære følelser, som mange oplever, når man mister en ægtefælle efter et langt liv sammen. Han taler om at miste en del af sig selv.

Jeg har endnu ikke mistet én, som var så tæt på mig. Og mit ægteskab er for ungt til, at jeg på den baggrund kan sætte mig ind i Arnes situation. Alligevel fik jeg meget ud af at høre Arne fortælle om sorg, ensomhed og sine tanker om at tage sit eget liv.

Arnes åbenhed over for Anne-Marie, som optog podcasten, rørte mig enormt meget. Og derfor vil jeg anbefale dig at høre ham her.

Ud over Arne har jeg tre andre tips til dig:

20-årige Søren på cykeltur i Saudi-Arabien: Jeg vil ikke være almindelig

Foto: Søren Olsen

Søren Olsen cyklede cirka 1000 kilometer i Saudi-Arabien dette forår, indtil Coronakrisen kaldte ham retur til Esbjerg. Den unge eventyrers værste frygt er at blive for almindelig. Han besidder en særlig livskraft og formår, trods sin unge alder, at formidle den ekstremt stærkt, og det synes jeg ikke, at du skal gå glip af. Hør ham her.

Superligaspiller efter coronaisolation: Grundformen er god, men jeg savner føling med bolden

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Alexander Ludwig er fodboldspiller i Superligaen. Han spiller for AC Horsens og er endelig begyndt at træne med holdkammeraterne efter en pause på knap to måneder. Nu venter første kamp, men hvad gør han, når boldfølingen ikke er blevet trænet længe. Hør svaret i denne podcast.

Jacob Haugaard: Jeg nyder min kone og vores ture i bilen.

Credit: Søren Bidstrup/ Ritzau Scanpix

Jacob Haugaard nyder Coronadagene hjemme i sin 800 kvadratmeter store avlsgård sammen med konen Ilse lidt uden for Middelfart. De gamle dyder med søndagsture i bilen er igen blevet et hit, og han deler i denne podcast ud af gode råd til ægteskabet og afslører, at han i den grad savner at være anonym. Hør den nu 68-årige entertainer her.

DR: Den sidste modstandsmand

Hos DR kan du også finde gode podcasts, og jeg vil anbefale dig at høre podcastserien Den sidste modstandsmand. Niels P. York fortæller sin farfar Knud Christensens historie. Knud blev modstandsmand som 15-årig, og som 17-årig satte han livet på spil. Du kan høre serien her.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Annonce
Danmark

Kom så Danmark – vi kan godt!

Annonce